Kongsvinger Og Omegn Ridekl.

Kongsvinger Og Omegn Ridekl.

D-stevne sprang m/klubbmesterskap 10.11.19

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 11. Nov 2019

Denne helgen arrangerte KORK d-stevne i sprang med innlagt klubbmesterskap😍 Det ble en lang og kjølig, men også koselig og morsom dag med mange startende fra flere klubber. Vi hadde klasser fra LD til LA ponni og 70cm til 120cm hest.

I år ble det klubbmesterskap i 100cm, hvor gullet gikk til Ingrid Dalsberget på Sato🥇 sølv til Julie Løvtjernet på Lenny🥈 og bronse til Andrine Haukerud på Vestas🥉 Vi gratulerer!

Rytternes egne kommentarer til stevnet:

Anneli Øiseth:
Jeg og Happy startet 80cm og debuterte i 90cm på stevnet. Happy har nå skjønt hva et sprangstevne går ut på, så han var en smule fresh. Men han gjør sitt aller beste, og gjør veldig mange gode sprang.


Julie Marlen Løvtjernet:
Jeg syns dagen var superbra. Lenny hoppet veldig! Vi fikk en feilfri runde i 90cm med 70 i stilpoeng. Vi var også feilfrie i 1m og fikk 2.plass i klubbmesterskapet.


Marie Tuverud Høva:
Disco var veldig fin, til tross for en måned med mye nedturer! Vi ble eliminert i 1m på 2. Hinderet, men det gjør ingen ting da han var så fin på det første hinderet.


Ingrid Dalsberget:
Fornøyd med dagen, super hest. Det var morsomt, gøy når det går bra. Vi rei 1m og 1.10m. Første gang som klubbmester på Sato.


Emma Radford Nilssen:

Ikke helt fornøyd med egen ridning på egne hester, men på Bibbi var jeg tøff hvertfall, og kom da til mål. Og sist men ikke minst, jeg holdt meg på! Men hestene er alltid flinke da.


Andrine Moss:
Vi var ikke på jobb i hver vår klasse, jeg var ikke fokusert nok i 110, mens Kharon var veldig ivrig. Noe som resulterte i to riv. Og han var ikke fokusert på oppgaven i 120, der han omtrent plukker alle hindrene jeg styrer på. Valgte derfor å trekke meg i 120, etter at vi fikk et par fine sprang etter hverandre.


Tusen takk til alle som kom for å ri og hjelpe til 🙌🏼 Nå er det ikke lenge igjen til årets siste stevne, d-stevne dressur m/innlagt klubbmesterskap! Vi gleder oss, og håper at alle som kan kommer for å hjelpe til og ri 😍 så vi får en fin avslutning på årets sesong!💪🏼


0 Kommentar

Halloween 26.10.19

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 27. Okt 2019

Lørdag 26.10.19 arrangerte KORK, sammen med rideskolen, høstens skumleste klubbstevne i sprang med halloween-tema!🎃

Startsignalet gikk kl.12:00, og klassen med bommer/20 cm på bakken begynte. Etter dette fulgte klasser helt opp til 110cm. Både kiosken og banen var pyntet med halloween dekorasjoner, gresskar, edderkopper og spindelvev, flaggermus og ballonger, så hestene fikk litt å titte på! 🎃👻🕷🕸
Det var ingen krav til grønt kort eller rytterlisens, så dette var en fin mulighet for de små og en liten smakebit til foreldrene til å se hvordan et stevne foregår. Deltagerne på stevnet var en god blanding av Emmas rideskoleelever på rideskolens hester, og flere av de konkurrerende rytterne i klubben.

Siden temaet for dette stevnet var Halloween, så håpet vi på at mange skulle kle seg ut. Og det var det heldigvis mange som gjorde! Vi hadde flere ekvipasjer som hadde pyntet på både hestene og seg selv, som gjorde det ekstra spennende å se på. Alle deltagerne fikk godteposer og flotte halloween-sløyfer for anledningen! 👻På slutten av dagen måtte vi selvfølgelig ha en kåring av kostymene! Kategoriene og vinnerne ble:
Beste kostyme: Leandra som Harry Potter 🧙🏼‍♂️
Mest kreative kostyme: Else – Victoria som zebra 🦓
Morsomste kostyme: Pernille som Olaf fra frost/frozen ☃️
Søteste kostyme: Tindra som var en prinsesse 👸🏼
Tusen takk til alle som kom, både for å se på, ri og hjelpe til! Vi håper at våre medlemmer vil være med på noe sånt igjen, for dette var skikkelig gøy 😍 Uten dere er ikke dette mulig🧡


0 Kommentar

Halloween sprang!

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 8. Okt 2019


🎃26. Oktober 2019 kl 12:00 inviterer KORK til HALLOWEEN SPRANG! Et klubbstevne for medlemmene av Kongsvinger & Omegn Rideklubb. Det blir sløyfer og godteposer til alle deltagerne. Pris: 120,- pr klasse.🎃

Klassene kjøres som clear round:
1. Bommer/20cm
2. 40cm
3. 50cm
4. 60cm
5. 80cm
6. 90cm
7. 100cm
8. 110cm


Det er frivillig å kle seg ut, men det vil bli kåring av beste kostyme, skumleste kostyme osv, så vi håper så mange som mulig kler ut både seg selv og hesten!

Kiosken holder også åpent, så det er mulighet for å varme seg med en kaffe og vaffel!

Påmelding er bindende, og gjøres til Els på tlf.: 92866757 innen 20. oktober.
Klassene er kun åpne for klubbens medlemmer og Emma's rideskoleelever.

Ta kontakt med Emma om du trenger å leie skolehest, 100,- pr klasse.
Det er ingen krav til lisens eller grønt kort for å starte på klubbstevnet.


Vi håper at mange vil være med oss på en morsom og sosial dag på vårt flotte ridesenter! Ta med foreldre, tanter, onkler, naboer og kjentfolk.
🧛🏻‍♀️VELKOMMEN!🧛🏻‍♂️


0 Kommentar

Foredrag om distanseridning m/ Lene Hammeren

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 21. Jun 2019


På tirsdag 18.06 inviterte vi til foredrag om distanseridning med den svært meritterte distanserytteren og -dommeren Lene Hammeren 🤩 Nesten alle stolene i kafeteriaen var fulle, med medlemmer fra både KORK og Eidskog.
Lene holdt et fantastisk foredrag og fortalte bl.a om distanseridningens opprinnelse, om stevner/ritt, hvordan hestene stelles og trenes for å prestere optimalt, og svarte villig på alle spørsmål publikum hadde underveis.
Lene fortalte også om hvordan kombinasjonen av ulike grener er supert for hestene, og hvordan trening innen én gren kan hjelpe til med å forbedre resultater innen en annen.

Søndag denne uken arrangerer KORK og ERKK distanseritt, og etter Lene's foredrag har til og med flere dressurryttere kastet seg rundt og meldt seg på!

Tusen takk til alle frammøtte, for en hyggelig klubbkveld! 😄0 Kommentar

Else - Victoria & Magic Racor

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 21. Jun 2019


Else - Victoria & Magic Racor har vært ute og startet og representert KORK på flere D-stevner i det siste.

19 Mai var ekvipasjen på Søndre Nordstrand, hvor de startet 60 & 70 cm. Det ble en feilfri runde i 60 cm clear round, og i 70 cm feil & stil fikk de en flott 5. plass av 19 startende!

30 Mai tok de turen til Hedemarken og startet 60 & 70 cm, hvor de fikk clear round i begge klasser.

2 Juni var det dressur som stod på programmet, og de red da LC til 55,5% på Nes ridesenter. Dette var første gangen de startet dressur på bortebane! 15 Juni var det tid for enda et dressurstevne, denne gangen på Solør. Da red ekvipasjen til 56.2% i LC.


16 Juni dro de igjen til Søndre Nordstrand. Det ble en clear round i 60 cm, og så slo de til med en delt andreplass av 10 startende i 70 cm feil&stil! Vi ønsker denne flotte ekvipasjen masse lykke til på fremtidige stevner, heia KORK!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline