Distriktstevne i dressur med innlagt klubbmesterskap – 18.11.2018

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 28. Nov 2018

Skrevet av: Linn Ødegården

Årets siste distriktstevne i dressur arrangerte vi søndag 18. november. Vi har hatt klasser for de aller fleste, ryttertest for klubbens medlemmer og klasser fra LC ponni til MB hest. En kjempe stor takk til alle som har vært med på å gjennomføre stevne, for en KORKa gjeng! Og en stor takk til sponsorere for helgens stevne Odal sparebank og Happy Horse. Under kan dere lese mer om hvordan det gikk med noen av ekvipasjene fra dette stevne på hjemmebane og om hvordan det gikk med Amanda og Iselin på Melsom!

På ryttertesten hadde vi sju deltakere, Marthe Skjæret, Tuva Aasum, Mathilde Karpow, Stine Myrvold, Martine Monsen, Olivia Moen og Thale Mørkved. Her er noen av jentene som deltok.

Marthe Skjæret og Qwinner's Shogun red ryttertest sammen med Tuva Aasum og Sweet Life.

Marthe sin egen kommentar til stevne:

Syntes det var veldig gøy å få være med på dette. Utrolig fint og snilt av klubben å arrangere ryttertest for oss som ennå ikke har grønt kort eller rytterlisens! Dette blir satt stor pris på at klubben gir oss muligheten. Både jeg og Winnie har lært masse nytt i dag, og jeg har fått gode tilbakemeldinger som jeg kan jobbe mot. Gleder meg så masse til neste sesong!


Tuva sin egen kommentar til stevne:

Stevne var super gøy og bra organisert! Vi fikk god hjelp på veien, så jeg og Sweet fikk en velding fin runde sammen med Marthe og Winnie. Vi er en erfaring rikere, og kommer til å starte så mye som mulig på KORK videre da vi har så bra stevner!

Mathilde Karpow red Woody og Olivia Moen red Faxi i ryttertesten. Begge jentene syntes det var gøy å være med på stevne.


Martine Monsen red også ryttertesten sammen med hesten sin Briefie Bows.

Martine sin egen kommentar til stevne:

Til tross for vårt andre stevne sammen på to år var Bows veldig rolig og fin, vi gleder oss masse til å fortsette!


Julie Løvtjernet red LC ponni med Bel Air til 53,200% og med hesten sin Krogs Snill til 54,762% i samme klasse.

Julie sin egen kommentar fra stevne:

Stevne dagen gikk ikke helt som jeg hadde forventet, men vi fikk hvertfall med oss erfaringer til neste stevne! Kåre var veldig fin, men trenger å trene litt mer med Bella!


Tine Berg og Bellatrix de la Luna red LC hest til 71.600% og endte opp med 1.plass i klassen og 1.plass i klubbmesterskapet.

Tine sin egen kommentar til stevne:

Kan vel ikke si annet enn at jeg er veldig stolt og glad for Alice sin prestasjon i dag:)


Malin Persson og Cheval Noir red LC hest til 66% og fikk en 2.plass i klubbmesterskapet

Malin sin egen kommentar til stevne:

Kan vel bare si at jeg er veldig fornøyd med en godt gjennomført dag som gikk mye bedre enn forventet!!


Mona Sagen og  Top Secret red LC hest til 61.400% og fikk med seg 3.plassen i klubbmesterskapet.

Mona sin egen kommentar til stevne:

Dagen startet litt brutalt når vi møtte rett på en løs travhest. Dette økte dessverre spenningsnivået til Toppsi i dag. Vi rei et brukbart program, hun var jevnt over veldig spent. Jeg var kanskje litt skuffet da jeg vet vi kunne levert langt bedre prosent. Men sånn ble i dag! Vi var heldige og tok med oss en 3.plass i klubbmesterskapet! Når man får summet seg litt, så kan man jo være fornøyd med at dagens innsats, og glad møtet med travhesten gikk bra for alle 2 og 4bente. Synes også det er utrolig gøy å se så mange unge ryttere som tok ryttertest i dag! Blir gøy i fremtiden med flere unge lovende ryttere i Kork:D


Martine Haldammen og Hesa Naughty Boy red LC hest til 58.600%. Dem fikk også en 2.plass i klubbmesterskapet LC hest.

Martine sin egen kommentar til stevne:

Utrolig gøy å debutere for første gang i dressur, en stor forskjell for meg og Naughty  gå fra western til dressur, men må si meg fornøyd med rittet etter 3 måneders trening i dressur. Veldig bra arrangert stevne:D


Emma Radford Nilssen og Majestic Song red LC hest til 55.800%.

Emma sin egen kommentar til stevne:

Jeg er veldig stolt over de som har startet ryttertesten i dag, de var veldig flinke! For min egen del så er jeg fornøyd med Majestic sitt første stevne!:)


Marie Tuverud og Disco red LC hest til 55.400%

Marie sin egen kommentar til stevne:

Til tross for alt som skjedde imens var han super fin! Hans andre dressurstevne og første innestevne, og det var stas! Det eneste målet vi hadde i dag, var å gjøre det bedre enn sist og det klarte vi! Litt spent, men ellers super!:)

Ingrid Dalsberget og Sato debuterte i LB

Ingrid sin egen kommentar til stevne:
Veldig fornøyd med LB-debuten, rolig og fin hest og en god følelse hos rytter❤️


Lisa Bekkemoen og RR For Your Pleasure red LB hest til 62.839% og fikk en andre plass i klassen. Dem red også sin første LA sammen til 61.111%

Lisa sin egen kommentar til stevne:

Jeg er veldig fornøyd med Pleasure etter dagens dressurstevne. Veldig fin i LB og enda finere i vår LA debut!! Vi gleder oss til fortsettelsen!


Martine Johansen og Perfect Forest red MC til 56.452%

Martine sin egen kommentar til stevne:

Veldig fornøyd med dagens stevne, debuterte i MC:1. Hadde en god ridefølelse på oppvarmingen og gjennom programmet. Litt småfeil, men alt i alt veldig fornøyd! Flott stevne arrangert av KORK i dag!


Eivor Knutsrud og Alfas Amadeus red MB til 57.353%

Eivor sin egen kommentar til stevne:

Vi debuterte i MB, og det gikk over all forventning. Deus var innmari flink! Nå skal vi bruke vinteren på å øve enda mer, og bruke de tilbakemeldingene vi fikk fra dommeren som inspirasjon. Vi gleder oss masse til neste sesong!


På Jarlsberg og Melsom Rideklubb hadde vi to korkere som var ute å startet.

Amanda Engh og hesten hennes Anthea 52 startet 1,10m på fredagen og fikk 4 feil. På lørdag red dem 1,20m og fikk 16feil. På søndag red dem 1,20m og fikk 4 feil i andre fase.

Amanda sin egen kommentar til stevne:

Anthea har hoppet veldig bra i helgen. Gode prestasjoner både fredag og søndag. Litt startvansker på lørdagen, som fører til en del feil samt. Tidsfeil. En urutinert hest skinner igjennom, men dette lærer hun masse av. Et lærerikt og fint stevne, med krevende baner:)


Iselin Berg og MHS Austerity startet to klasser på lørdagen. Startet med 1,10m med null feil som resulterte til en 3.plass i klassen. Deretter en debut i 1,20m og fikk 14feil.

Iselin sin egen kommentar til stevne:

Vicki hoppet supert på lørdagen. I 110 hadde vi en null runde som førte til en 3.plass! Vi debuterte også 120 med en fin runde! Det var krevende baner og vi lærte masse:)



Klubbmesterskap i sprang 21.10.18.

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 6. Nov 2018

Skrevet av Linn Ødegården.


21.10.2018 arrangerte vi distriktstevne med innlagt klubbmesterskap i sprang hos oss. Det har ikke bare vært KORKere og startet på hjemmebane denne helgen. Vi har også et par KORKere som tok turen til Grenland Ryttersportsklubb på tredagers stevne! Under vil dere finne ut hvordan det gikk med noen av rytterne på hjemmebane og hvordan det gikk i Grenland på landsstevne!


Mari Johansen og Popeye startet 80 og 90cm. Begge klassene ble feilfrie og resulterte i to førsteplasser.

Mari sin egen kommentar til helgens stevne:

Super hest på stevnet i dag. Skulle ta det pent og rolig siden vi gikk i bakken på forje stevne, men endte opp med å vinne begge klassene. Takk til pappa som gidder å kjøre 😊


Gro-Elin og Elvis startet 70 og 80cm. I 70cm hadde dem en feilfri runde med 73 i stilpoeng. I 80cm med klubbmesterskap var dem feilfrie i grunnomgangen og omhoppingen som resulterte i 3 plass i åpen klasse og 1.plass i klubbmesterskapet.

Gro-Elin sin egen kommentar til helgens stevne:

Vi hadde to fine runder med super ridefølelse i dag. Elvis har hatt toppede ører hele dagen og tror vi begge smilte ute på bana i dag😊


Julie Løvtjernet og Bel Air startet 70cm. Dem fikk 75 i stilpoeng og dessverre fire feil og havnet på en 6.plass av 8 startende.

Julie sin egen kommentar til helgens stevnet:

Jeg er veldig fornøyd med stevne i dag. Bella var utrolig fin. Vi fikk et veldig kjipt stopp, men det var min feil. Men alt i alt så er jeg super fornøyd til tross for at det er vårt andre stevne sammen.


Anett Grinder og Passion Forest startet 80cm og 1m. I 80cm fikk dem fire feil og havnet på en 6.plass, men dem kom sterkere tilbake i 1m hvor dem ble feilfrie og tok med seg andre plassen hjem. I tillegg tok dem også med seg første plassen i klubbmesterskapet.

Anett sin egen kommentar til helgens stevne:

Er veldig fornøyd med Passion på helgens stevne. Passion var veldig gira og nervøs i 80 så ble et riv. I 1meter var hun veldig god å ri og ble feilfri😊


Andrine Fjeld Haukerud og Vestas red en feilfri 1meter som resulterte i tredje plass i åpen klasse og 2.plass i klubbmesterskapet.

Andrine sin egen kommentar til helgens stevne:

Vestas var helt super i dag! Han var både positiv og arbeidsvillig og i tillegg til mange nye erfaringer fikk vi også med oss 2 plasseringer😊


Andrine Moss og Tykes Kharon startet to klasser sammen i dag. I 110cm ble de første uplasserte med 8 feil. I 120cm klassen ble de nummer to av tre startende med fire feil i første omgang og åtte feil i omhoppingen.

Andrine sin egen kommentar til helgens stevne:

Kharon var superfin å ri i dag, og hoppet virkelig bra. Derfor var det litt ekstra surt at det datt noen bommer, men veldig fornøyd med arbeidsinnsatsen til gamlefar<3😊


Amanda Engh og Anthea 52 var i Grenland på landsstevne i helgen og har ridd alle tre dagene. På fredagen startet dem 110cm og fikk fem feil i andre fase. På lørdag startet dem 115m og fikk 6 feil i andre fase. På søndagen startet dem 120cm. Dem ble feilfri i første og andre fase, og endte opp med en 9.plass av 60 startende!

Amanda sin egen kommentar til helgens stevne:

I helgen var jeg og Anthea i Grenland på Landsstevne. Hun leverte fantastisk alle tre dagene! Litt kjedelig å glemme banen i omhoppingen på fredag som resulterte i fem feil, men da var det ekstra gøy og avslutte med en feilfri og plasserte runde i 120cm på søndag! Det var vår andre 120cm sammen, og hun hoppet veldig godt😊 


Iselin Berg Johansen og MHS Austerity har også vært i Grenland på landsstevne i helgen og har ridd alle tre dagene. På fredag startet dem 110cm og red en feilfri runde som resulterte i en 8.plass av 54 startende. På lørdag startet dem 115cm og fikk fire feil i andre fase. På søndagen startet dem 110cm.  Kom feilfri gjennom første og andre fase som resulterte i en 7.plass av 47 startende!

Iselin sin egen kommentar til helgens stevne:

Første innestevne med Vicki fikk over all forventning! Hun hoppet super fint og kjempet som en helt alle tre dagene! Var også veldig hyggelig stevne med mange bekjente<3 Vi har kosa oss maks!