KORK-plasseringer i tre av seks klasser på distriktstevne i sprang på Solør 12.08.2018!

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 23. Aug 2018

12.08.2018 arrangerte Solør distriktstevne i sprang. To KORK-ryttere plukket med seg plassering i tre av seks klasser!

Anett Grinder og Passion Forest red en feilfri runde og Clear Round i 0,80 m. I 1,00 m var de også feilfrie og plukket med seg 5. plassen.

Anett sin egen kommentar til stevnet:

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med helgen😊

Andrine Moss hadde med seg begge hestene sine på stevnet. Med Tykes Karon red hun en feilfri runde og fikk 2. plass i 1,10 m. I samme klasse red hun også Forrest TS, men her ble det 23 feilpoeng. I klassen 1,20 m ble det dessverre et fall med Forrest TS, men med Tykes Karon red de inn til nok en 2. plass.

Andrine sin egen kommentar til stevnet:

Er veldig fornøyd med Kharon på helgens stevne. Han hoppet superfint, og var veldig konsentrert til nesten ikke å ha vært på stevner i år. Forrest kunne absolutt vært noen hakk roligere og vært litt mer samarbeidsvillig, så er det litt enklere å styre på disse hindrene.

Vi gratulerer KORK jentene med plasseringer og gode runder! :)

Mange flinke KORK ryttere på distriktstevne i dressur på Solør 11.08.18!

11.08.2018 arrangerte Solør distriktstevne i dressur. KORK var representert med fem ryttere!

Anett Grinder og Passion Forest startet LC og red til 58,00%

Lørdag på dressuren starta vi LC og fikk 58%. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med helgen😊

Mona Sagen og Top Secret startet LC og LB. I LC red de til 61,60% og tok med seg 3. plassen i klassen. I LB red hun til 54,19%

Mona sin egen kommentar til stevnet:

Toppsi er jo en lunefull dame, så etter dagens 3plass i LC og godkjent LB kan jeg ikke være annet enn stolt! Vårt første bortestevne på 2 år, debut i LB. Vi trener hardt, bevisst og beveger oss langsomt fremover! Utfordringen er til en hver tid å få energien ut på rett måte! Det er utfordrende, men gøy når det klaffer! Lb programmet var som en seier for oss i dag, Det er få poeng som skiller nedre halvdel av resultatlisten,

Linn Ødegården og Mistral VII startet sitt første stevne sammen, og red LC. De red til 54,80%

Linn sin egen kommentar til stevnet:

Godt fornøyd med vårt første stevne sammen! Det gikk over all forventning, til tross for at han syntes at dommerboden kunne stått ett annet sted... Men ellers var han lydig og gikk kjempe fint! Vi gleder oss til å jobbe mot flere stevner!

Lynn Arienne Wahlmann og Beau Lady startet LA og red til 53,94%.

Lynn sin egen kommentar til setvnet:

Lady har hatt lite energi den siste uken og stevnedagen var intet unntak. Vi kunne ikke gjort det stort bedre denne dagen, men håper formen er mer på plass neste gang vi er ute på stevnearenaen.

Mina Johansen startet også LA. De red til 60,74% og ble første uplasserte i klassen.

Mina sin egen kommentar til stevnet:

Red igjennom et helt greit program på lørdag. Perfect kom med noen egene innslag på slutten av programmet, men jeg er fornøyd med prosenten!

Vi gratulerer alle rytterne våre som kvalifiserte seg til å ri KM i september! :)

Plasseringer og gode runder av KORKere i Drammen Open!

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 15. Aug 2018

09.08.2018 til 12.08.2018 arrangerte Drammen og Omegn Rideklubb, Drammen Open. Tine Berg og Andrine Fjeld Haukerud representerte KORK alle tre dagene.

Tine Berg og Bellatrix de la Luna startet 1,00 m og 1,10 m fredag, hvor de tok med seg en plassering i 1,00 m. Lørdag tok de med seg en 13 plass av 65 startende, og søndag startet de 1,15 m.

Tine sin egen kommentar til stevnet:

Jeg og Alice har hatt en stevnehelg som har gått både litt opp og litt ned, men mest opp! Vi har tatt med oss to plasseringer også i løpet helgen. Flere gode runder, med mange gode sprang og masse ny rutine og erfaringer.

Andrine Fjeld Haukerud og Vestas II tok turen til Drammen på søndag, og tok med seg en 9. plass av 47 startende i 1,15 m.

Andrine sin engen kommentar til stevnet:

Jeg og Vestas hadde vår debut i 1.15cm på Drammen Open og det gikk veldig bra. Vi hadde en feilfri runde og endte opp på en 9.plass noe vi virkelig kan si oss fornøyde med!😊

Dressur på Hedemaken 04-05.08.2018

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 14. Aug 2018

På distriktstevnet i Dressur på Hedemarken 04-05.08.2018 var KORK representert begge dagene.Else Marie Flåseth og Trikky Nick tok turen til Hamar begge dagene. Selv om hesten var sprek red de til 60,22% på lørdag. De red også Lille-tur Dressurcup som hadde siste runde på Hedemarken 05.08.18

Else sin egen kommentar til stevnet:

På lørdag hadde han flere bukkeserier i programmet og oppvarmingen men vi fikk 60% og på søndag så klarte jeg ikke å holde meg på bukkeseriene hans så jeg datt av i programmet og ble eliminert.

Også Mina Johansen representerte også KORK på Hedemarken søndag 05.08.2018. De red til 54,25% i LA og gjorde en flott debut i MC med 55,30%

Veldig fornøyd med ridefølelsen fra helgens stevne! Vi debuterte i LA og MC. Tross strenge dommere og mye vind har vi aldri ridd igjennom et så bra program i begge klassene.
Vi jobber videre mot neste stevne på Solør 11.08

MANGE GODE KORK-PRESTASJONER PÅ LIER HORSE SHOW!

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 6. Aug 2018

26.07 til 29.07 gikk Lier Horse Show av stabelen i Drammen. Flere flinke KORK ryttere var ute og representerte klubben på stevet.

Iselin Berg Johansen og hesten MHS Austerity ble plassert i tre av fire klasser, fredag, lørdag og søndag.

Iselin sin egen kommentar fra stevnet:

Et kjempe fint stevne, ekstra gøy når man gjør det bra selv😃 Vicki blir bare bedre og bedre, gleder meg til fortsettelsen!
Utrolig koselig å se flere korkere😊

Amanda Engh og hesten Anthea 52 startet tre klasser fredag,lørdag og søndag. De tok med seg plassering i alle klassene, og 2. plass sammenlagt i den lillekrydderhave stilcup 110cm.

Amanda sin egen kommentar fra stevnet:

Anthea har vært helt fantastisk 😍 feilfri og plassert i 3/3 klasser resulterte i 2plass sammenlagt i den lillekrydderhave stilcup 110cm.

Andrine Fjeld Haukerud og Vestas II representerte KORK i to klasser på lørdag. De fikk et lite riv i 1m, men hadde en feilfri fin runde i 1,10m.

Andrine sin egen kommentar fra stevnet:

Jeg og Vestas rei lørdagen under Lier horse show og Vestas var helt super! I 1m var jeg litt ukonsentrert og Vestas blei litt lang, noe som resulterte i en bom ned. I 110 derimot klarte jeg å konsentrere meg ordentlig og vi kom i mål med en feilfri runde. Jeg sitter igjen med en utrolig god ridefølelse og vi har fått mange nye erfaringer vi kan ta med oss videre😊 Alt i alt en fin stevnedag på Lier horse show!

Martine Hveem Ekeberg og Tabajo Pius representerte KORK fredag, lørdag og søndag. De tok også med seg en plassering i 1,10m på fredag.

Martine sin egen kommentar fra stevnet:

Jeg og den 5 år gamle hesten min Tobajo Pius, deltok i 110cm feil og stil cupen under Lier Horse Show i Drammen. Vi hadde tre gode runder, der Pius skulle ut å lære og få erfaring. Jeg syntes det er kjempe gøy å få utdanne en så fin unghest som han. Gleder meg til fortsettelsen😊

Julie Kvisla og Dream King representerte KORK alle fire dagene i Drammen. De tok også med seg en plassering i 0,8 m på torsdag.

Julie sin egen kommentar fra stevnet:

På torsdag startet vi 80 cm for å komme oss i gang igjen etter 3 mnd stevnepause. King var veldig ivrig og glad for å være tilbake, og vi ble feilfri.

Metersklassen stod for tur på fredagen, og her fikk vi 1 kjipt riv. Godfølelsen var der uansett, så jeg er fornøyd med runden.

Lørdag skulle vi igjen ri 1 meter, men her var det litt mye rytterfeil som resulterte til 1 stopp og 2 bommer ned.

Helgas siste klasse var på søndag, da red vi meter'n nok en gang. Jeg var mer på jobb, og King var super. Dessverre 1 bom ned på første hinder, men jeg satt nok en gang igjen med en god ridefølelse!

Vi gratulerer alle KORK rytterne med gode resultater på Lier Horse Show! Heia KORK! :)