Kongsvinger Og Omegn Ridekl.

Kongsvinger Og Omegn Ridekl.

Foredrag om distanseridning m/ Lene Hammeren

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 21. Jun 2019


På tirsdag 18.06 inviterte vi til foredrag om distanseridning med den svært meritterte distanserytteren og -dommeren Lene Hammeren 🤩 Nesten alle stolene i kafeteriaen var fulle, med medlemmer fra både KORK og Eidskog.
Lene holdt et fantastisk foredrag og fortalte bl.a om distanseridningens opprinnelse, om stevner/ritt, hvordan hestene stelles og trenes for å prestere optimalt, og svarte villig på alle spørsmål publikum hadde underveis.
Lene fortalte også om hvordan kombinasjonen av ulike grener er supert for hestene, og hvordan trening innen én gren kan hjelpe til med å forbedre resultater innen en annen.

Søndag denne uken arrangerer KORK og ERKK distanseritt, og etter Lene's foredrag har til og med flere dressurryttere kastet seg rundt og meldt seg på!

Tusen takk til alle frammøtte, for en hyggelig klubbkveld! 😄0 Kommentar

Else - Victoria & Magic Racor

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 21. Jun 2019


Else - Victoria & Magic Racor har vært ute og startet og representert KORK på flere D-stevner i det siste.

19 Mai var ekvipasjen på Søndre Nordstrand, hvor de startet 60 & 70 cm. Det ble en feilfri runde i 60 cm clear round, og i 70 cm feil & stil fikk de en flott 5. plass av 19 startende!

30 Mai tok de turen til Hedemarken og startet 60 & 70 cm, hvor de fikk clear round i begge klasser.

2 Juni var det dressur som stod på programmet, og de red da LC til 55,5% på Nes ridesenter. Dette var første gangen de startet dressur på bortebane! 15 Juni var det tid for enda et dressurstevne, denne gangen på Solør. Da red ekvipasjen til 56.2% i LC.


16 Juni dro de igjen til Søndre Nordstrand. Det ble en clear round i 60 cm, og så slo de til med en delt andreplass av 10 startende i 70 cm feil&stil! Vi ønsker denne flotte ekvipasjen masse lykke til på fremtidige stevner, heia KORK!


0 Kommentar

DISTANSERITT

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 11. Jun 2019


Den 23 juni arrangerer KORK og ERK distanseritt på Jansrud ved Skotterud.

Distansene blir 10 km, 20 km og 40 km.

Det er ingen nedre (eller øvre) aldersgrense for å være med, men ryttere under 10 år må ha med seg en ridende ledsager over 16 år. Alle ryttere under 16 år kan delta i Indianercup, en cup hvor man samler distanseritts- kilometer ila året. Alle nye deltagere i cup'en får t-skjorte!

Det er ikke krav om verken grønt kort, rytterlisens eller hestelisens i 10 og 20 km, men hesten må være grunnregistrert hos NRYF og vaksinert etter NRYFs reglement.

Klassene går som Clear Round, noe som betyr at det ikke er krav om spesielt høy fart.
Minimumsfart er 8 km/t, mens maks er 15 km/t.

Det vil være fellesstart for klassene, men det er mulig å starte litt etter de andre om du har en litt heit hest. 😅

Påmelding via Horsepro for de som har bruker der, eller på epost til stevne.korkrytter@hotmail.com

Håper mange vil være med! 😊😄


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline