Premiedryss og vellykket L-stevne på hjemmebane

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 25. Jun 2015

Kongsvinger & Omegn Rideklubb arrangerte i helgen L-stevne med 2. runde i Norgesserien.
Nærmere 300 starter gjennomførte de til sammen 23 klassene fordelt på fredag, lørdag og søndag.

Det var en rekke KORK-ryttere i ilden i løpet av helgen, og allerede fredagen kom de første
plasseringene. I 1m hest ble det en 1. plass til Mona Sagen og Lavanda, 3. plass til
Martine Varild og Romy, og 4. plass til Silje Digerud og Top Light.

Dorthe Jørgensen og Cantina tok 1. plassen i 1.10m og Silje Marie Lindberg med Clintetto
fikk 1. plass i 1.20m.

Lørdag ble det en 2. plass til Amanda Engh og Vognmandgårdens Sidoga i LA+5(1,05m),
I 1.05m hest ble det en 3. plass til Malin Engebretsen og Quintana, samt en 6.plass
til Jessica Ankill Nyborg og Calgary J. Men. I 1.15m ble det en delt 3. plass på
Tine Berg og Tequila. Søndag ble det en 1. plass til Malin og Quintana i 1m.