Dressurstevne og Hallmesterskap – 03.02.2019

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 20. Feb 2019

Skrevet av: Linn Ødegården

Mange har allerede kommet i gang med stevnesesongen, og endelig er den i gang hos oss også! Søndagen bydde på mange flinke ryttere, god mat i kiosken, et fantastisk mannskap og ikke minst strålende sol! Som alltid så ble det kåret en «Helgens helt», denne gangen ble den heldige; Sonja Larsen. Gratulerer så mye! Under vil dere kunne lese om hvordan det gikk med noen av korkerne våre.

Marie Tuverud og Disco red LC hest til 58%

Marie sin egen kommentar til stevne:

Disco var super fin på stevnet! Litt skummelt med rail inne på banen for første gang, men en prosent forbedring på 3% er vi kjempe fornøyd med!!

Lisa Bekkemoen og RR For Your Pleasure startet LB hest til 64%, som resulterte i en delt tredjeplass i klassen. Dem startet også LA hest til 56%.

Lisa sin egen kommentar til stevne:

Pleasure var veldig glad og våken i dag, gikk greit i begge klassene. Hun er en veldig arbeidsom hest som alltid er klar for nye oppgaver. Vi gleder oss til å jobbe mot flere stevner!

Else-Marie Evenby Flåseth og sin nye hest Venue de Nuit startet LB hest og fikk 59%.

Else sin egen kommentar til stevne:

Stevnet var en fantastisk start på stevnesesongen med ny hest<3 Nova oppførte seg som en engel og vi fullførte vårt første stevne sammen med en grei prosent. Alt i alt synes jeg at stevnedagen var super fin med flotte mennesker og solskinn <3

Malin Løvenstad og Cadeau startet LB hest og fikk 59%.

Malin sin egen kommentar til stevne:

Cadeau og jeg er i «bli kjent» fasen og tok debuten som trening. Vi er fornøyde og gleder oss til tiden fremvoer:)

Maren Johansen og Perfect Forest startet MC og fikk 52%.

Maren sin egen kommentar til stevne:

Kjempekoselig stevnedag med strålende sol på hov i dag! Selv startet jeg for første gang MC med Perfect Forest og er greit fornøyd med det, etter er opphold fra konkurransebanen på over 1år!:)

Mathilde Haugen og Vosje startet LB ponni og fikk 64% som resulterte i 1.plass i Hallmesterskap!