Kongsvinger Og Omegn Ridekl.

Kongsvinger Og Omegn Ridekl.

Halloween sprang 2021

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 20. Sep 2021

Kongsvinger & Omegn rideklubb inviterer alle medlemmer til Halloween spang søndag 31. oktober kl.11🎃

Det er frivillig å kle seg ut, men vi håper så mange som mulig gjør det så vi får satt stemningen👻
Det vil bli premiering av kostymene!🎃


Klassene går som clear round, sløyfe til alle🤗
Det vil være enkelt salg i kiosken🌭

Klasser:
Bommer/20 cm
40 cm
50 cm
60 cm
70 cm
80 cm
90 cm
100 cm
110 cm

Pris per klasse: 100,-
Påmelding til Els på tlf.: 92866757

Velkommen til en morsom hesterik dag ☠️


0 Kommentar

Else-Victoria på Landsstevne

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 21. Aug 2021


29. juli reiste Else - Victoria & Dark Boy til Drammen for å delta på Landsmesterskapet. Eneste fra KORK. Dette var Else - Victoria's første landsmesterskap, hun valgte å ri LA. Hun rei Warm Up klassen i pss regn, fikk 4 feil men en fin runde. Mange av hestene likte ikke at det var så bløtt på banen, men Dark Boy brydde seg ikke.

Hun fikk ridd første og andre avd i landsmesterskapet, men kom dessverre ikke til finalen. Hun valgte å ri en åpen klasse siste dagen. Etter 3 dager hadde Dark Boy funnet masse ekstra energi, så det gikk unna, så fort at rytteren valgte å ta en volte da han ble alt for ivrig. Else - Victoria er veldig fornøyd med stevnehelgen, en kjempefin erfaring å ha med seg videre. Gleder seg til neste gang.

Gratulerer med fine runder til Else - Victoria, og masse god erfaring! Du er tøff🤩


0 Kommentar

KORK i Norgesserien

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 11. Aug 2021


Forje uke tok flere KORKere turen til Drammen for å delta i Norgesserien! De stilte med to lag, ett i 4.div og ett i 3.div. Det ble dessverre ingen finaleplass denne gangen, men rytterne er fornøyde med all erfaring, fine runder og god stemning 🤩

Bilde 1&3: Helene Gjerde Aamdal

 "Else - Victoria deltok på Norgesserien for føeste gang. Hun var med i 4. div med ponnien Dark Boy. Hun rei warm up klassen og var feilfri. 1.avd i Norgesserien var hun eneste feilfrie på sitt lag, i 2.div måtte hun dessverre ta en volte da det gikk veldig fort og hun hadde mistet grepet på tøylen. Laget kom dessverre ikke til finalen, men hun er kjempefornøyd med din og lagets innsats! Det har vært god stemning og alle har vært flinke til å heie på hverandre. Avsluttet stevnehelgen med å ri trøste finalen, 80 cm hest. Rei en dobbel null runde, hadde en god ridefølelse og godt å avslutte stevnet slik🤗".


"På onsdag red vi en feilfri warmup klasse. Vi red 3. divisjon(100cm) i Norgesserien. I 1.avd av Norgesserien ble det 8 feil, mens i 2.avd var vi feilfrie 🐎 Vi valgte å ri en åpen klasse på lørdag, 100cm, ettersom vi ikke kom til finalen og der hadde vi en feilfri grunnomgang, men et riv i omhoppingen 🥰 Vi har kost oss veldig mye, og det er ingen tvil om at KORK har den beste heiagjengen 🥳

Bilde 2: Helene Gjerde Aamdal

 "Jeg og Capicia startet 4. divisjon. Vi fikk en bom ned første dagen, mens andre dagen ble vi feilfrie med 73,5 i stil 🌟 Laget gikk ikke til finalen, så da valgte jeg å ri åpne klasser på lørdag. Der startet vi både 80&100cm, og hadde feilfrie runder i grunnomgangen. Men et riv i omhoppingen som tok oss fra plassering i begge klassene 😅 vi hadde uansett en kjempe fin tur, og vi lærte masse ❤️".


"Fandango har vært så snill alle dagene i Drammen. På onsdag startet vi warm up klassen for å kjenne på hvordan ting var. Han var så fin, men vi fikk dessverre en bom ned som var helt klart min feil. På torsdag fikk vi også en bom mens på fredag var vi feilfrie! Laget kom dessverre ikke videre, men det gjorde ingenting. Alle lagene var så flinke og det var morsomt å se alle ri! Derfor valgte jeg å starte en klasse på lørdag, vi ble feilfri og 4.plass. Veldig fin avslutning på helgen, kjempe fornøyd med Fandango som har vært en stjerne alle dagene".

"Casino var skikkelig flink hele uken vi var i Drammen ❤️ På torsdag hadde vi en super god start med en veldig fin runde men et filleriv. På fredag var vi feilfri og jeg fikk en så god ridefølelse❤️ Siden laget ikke kom til finalen, red vi heller en klasse til på lørdag. Der ble vi feilfri og endte på 7.plass av hele 40 startende🤩 Det var en veldig hyggelig uke med flere av medlemmene fra KORK, håper ikke det blir så lenge til neste tur❤️"

"Jeg er veldig fornøyd med hvordan Q har oppført seg i Drammen i helga. Dette var hans første stevne der han måtte overnatte. Han syns teltstallene var en helt grei overnattingsplass. Han brydde seg ikke om hverken vanngraver, blomster, innfangere, el-sparkesykler eller noe i det hele tatt, og ga det ikke så mye som et blikk. Var virkelig på jobb inne på arenaen og gjorde så godt han kunne. Vi fikk noen riv totaltsett, og han gikk litt tom for bensin etterhvert, men det er bare en treningssak. Er superfornøyd med hvordan han takla denne gedigne arenaen med glans 🤩 og Kharon var en super læremester for han i forhold til å takle bortestevner😊".

"Vi var en stor gjeng fra klubben som reiste til Frammen for å ri Norgesserien og stilte med 2 lag. Igjen fikk jeg låne Tykes Kharon av Andrine! Det er noe helt eget med helgestevner, så gjett om vi koste oss med flere dagers konkurranse, kjentsfolk og god stemning. Jeg og Kharon innledet helgen med en ok 8 feils runde også ble det bare bedre utover helgen. Så alt i alt er jeg veldig fornøyd. Og dette gav virkelig mersmak!".  


0 Kommentar

Else - Victoria & Dark Boy i Arendal

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 13. Jul 2021

Juliane KringenElse - Victoria & Dark Boy tilbringer sommeren i Arendal, og deltok forje uke på sommerstevne der. 4 dager med fine runder, hun fikk 6. plass av 47 ekvipasjer i 80 cm en av dagene. Og har debutert i 1 meter med null feil🤩

Hun er kjempefornøyd med rundene sine og med Dark Boy, og den gode hjelpen hun har fått av sin tante❤️


Gratulerer så mye! Dere er rå🤩

Juliane Kringen

 
0 Kommentar

Stevnehelg KORK 10-11.07.21

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 13. Jul 2021


Helgen 10 & 11 juli hadde vi igjen utestevne med dressur på lørdagen og sprang på søndagen. På lørdag bøtta det ned, men dressurhestene kom seg trygt igjennom programmene sine uten drukning. Sprangrytterne derimot fikk strålende sol, en fortsatt noe våt bane, men det tørket godt utover dagen😄 mange startende begge dager i helgen, med 41 i dressuren og 124 i sprangen. KORKerne var godt representert på premieutdelingene også denne helgen:

Premierte KORKere dressur:
LC: 2. plass til Anneli Trøbråten & Ekras Capicia, 3.plass til Mona Sagen & Orven's Cashcalido, 4.plass til Jeanette Granerud & Siluett Lasch.
LB: 1. plass til Silje Digerud & Impression, 3. plass til Mona Sagen & Orven's Cashcalido

Premierte KORKere sprang:
Hest 90cm: 1.plass til Ingrid Caroline Tangen & Elviras Shade of Grey, 2. plass til Julie Marlen Løvtjernet & Fandango, og delt 4. plass til Emilie Revholt Aurstad & Sawina og Mathilde Olivia Haugen & Confido
Hest 100cm: 2.plass til Julie Marlen Løvtjernet & Fandango

KORKernes egne kommentarer til stevnet:
"I helga var jeg og Fandango på stevne igjen! Veldig fornøyd med begge rundene i 90 og våres første 1m sammen! Feilfri og 2.plass i begge klasser. Han var virkelig en stjerne 😍".

"Jeg og Fido startet LB:4 på lørdag og fikk 61,6%. på søndag fikk vi 4.plass i 90cm med feilfri runde og ett riv i vår første 100cm sammen🐎 så nå er vi kvalifiserte til Norgesserien😍 er veldig fornøyd og Fido har vært flink hele helgen❤️".

"På sprangstevnet i helgen startet jeg og Sawina LD+10 og LC. Sawina leverte en feilfri runde i LD+10 som endte med delt 4.plass i klassen med 73,5 i stil. I vår andre LC fikk vi null feil i første fase og 4 feil i andre fase. Sawina var veldig fin og vi gleder oss til flere stevner!🤩".

"Vellykket stevnehelg på hjemmebane! Lørdag rei vi dressur. Litt gira hest etter galopp som første til 63% i LB og noen dyre feil i LA som gjorde at vi fikk 61%, men veldig fornøyd med Disco som begynner å takle ting ganske greit! Søndag rei vi to sprangklasser, hvor vi ble eliminert på hinder nummer 4, men fikk en superfin følelse før det. i 80cm valgte jeg å trekke meg fordi han aldri kom helt på😁".

"Jeg og Capicia startet både dressur og sprang denne helgen! På lørdag red vi LC og LB. I LC red vi til 68,4% og vi fikk en andreplass🥈 i LB red vi til 62,5%🥰 På søndag red vi 80&90 med 4 feil i hver klasse men gode stilpoeng på 73,5 og 74🌟 Capicia hoppet helt supert, og jeg er kjempe fornøyd med hele helgen❤️".

"En ny stevnedag er over! Det ble en våt fornøyelse, men verdt det🌧 Pression leverer et bra program, til tross for tung og våt bane❤️ vi red LB til 66,4%og seier i klassen❤️ gleder oss allerede til neste stevne💪🏼😍".

"Vi startet 90cm og Janne slår til med en feilfri runde med 74,5 i stil og det ble en 1.plass i klassen🥰 jeg er skikkelig fornøyd og endelig er vi på god vei tilbake til der vi var, etter en god del nedturer og motivasjonen ikke har vært helt på topp❤️ men endelig satt den🙌🏼".

"Helgens stevne var Vesla sitt første stevne. Vi startet LC, hvor hun gikk til litt over 65% og tok med seg 4.plassen🤩 Veldig fornøyd med debuten, og at hun var så ridbar og oppmerksom på meg både på oppvarmingen og innenfor railen, selv med mye å titte på rundt seg!🙌🏼".


"Jeg rei kun Quick på stevne denne gangen siden jeg delvis har lånt bort Kharon til Hege for en periode. Quick gikk sin andre 1meter. Han syns fortsatt det er veldig mye som skjer på en stevnearena, som han må få med seg, så han er ganske propell frem til vi kommer inn på konkurransebana. Han hadde heldigvis spart akkurat nok energi til å orke og komme seg til mål med en superfin feilfri runde🤩 veldig fornøyd med at vi hadde bra rytme hele veien og at han er på jobb fra start til mål☺️".

"Stevnehelg på Kongsvinger med Tykes Kharon. Denne helgen red jeg Tykes Kharon som jeg er så heldig å få låne. Vi red 1m og 1.10m denne gangen også. I 1m ble det en feilfri runde og fin flyt. 110 startet også veldig fint, men en misforståelse mellom de to siste hinderene endte dessverre med fall på siste. Uansett ganske fornøyd, men litt irritert over fallet".

"En meeeget våt dag! Lc:3 og Lb:4 endte med meget gode resultater til tross for bittelitt fuktig underlag! La oss kalle det en innsjø på 80x80 med en hvit rail midt på! Cash var meget sliten, og jeg jobbet som aldri før, det resulterte i 3. plass i begge klasser! Utrolig stolt over den fine hesten, "bronsemedalje" i svømmeknappen i begge klasser! Tusen takk til alle fine flotte mennesker som ofrer timepåtime for å få dette i havn! Det krever enormt mange dugnadstimer for å få til stevner! En flott ståpå gjeng med korkere gjorde det mulig! Tusen takk til alle frivillige der ute🥰".

"Vi startet LA på lørdag etter en rolig periode. En utrolig tung hest å ri, men vi kom oss igjennom med en grei prosent. Selv om været ikke var helt på vår side denne dagen, synes jeg det var en fin stevnedag med nye erfaringer🥰".

"Veldig fornøyd med Welan under lørdagens dressur! Vi rei LA:2, samme som vi gjorde i Drammen helgen før. Prosenten stiger, og det samme gjør ridefølelsen på stevner - så kort oppsummert: vi er på rett vei🥳".


Dommerboden koste seg også på stevnet i helgen, med fast inventar, pizza og godt humør. Gratulerer alle ryttere med flotte runder❤️ og tusen takk for alle timene dere KORKere legger inn av fritiden deres for å få stevnet til å gå rundt, før, under og etter stevnet❤️ heia KORK, dere er best🥰


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline