Kongsvinger Og Omegn Ridekl.

Kongsvinger Og Omegn Ridekl.

Hawk horsemanship

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 1. Mai 2022

Fra fredag 6.5 til søndag 8.5 får bi besøk av den kjente hestetreneren Hawk Christian på Kongsvinger og omegn rideklubb.

Hawk er kjent fra både tv og youtube der han, som han selv sier, utdanner mennesker og rehabiliterer hester. Dette er et kurs som passer like bra for rytter som for hestepasser. Rideskoleelever eller rideskole foreldre. Vi er sikre på at dette er et kurs dere vil ha mye glede av!

Fredag kveld fra 18:00 til 21:00 vil han ha en teoriøkt, der Hawk vil guide oss gjennom forskjellige interessante teknikker. Litt om hestens anatomi, atferd og psykologi. Lørdag fra 09:00 til 16:00 vil det være trening av hest i praksis. Søndag fra 09:00 til 16:00 vil det være trening av hest i praksis , før det blir en samling med gjennomgang av kurset.

Meld dere på til Kai Ronny Løvtjernet på tlf.: 91603209 eller mail KRL@LOVTJERNET.NO
Det er bindende påmelding. Få plasser igjen.

Pris for deltaker med hest: 1600,-
Pris for deltaker uten hest: 1100,-
Kun teori fredag: 200,- (dette inkluderer pizza, brus og kaffe)

Lunsj er inkludert lørdag og søndag, mineralvann kan kjøpes i kiosken.

Det er maks 10 deltakere med hest, men ingen begrensning på deltakere uten hest.Innkalling til årsmøte 2022

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 31. Jan 2022

‼️Flyttet til kl.16:00 pga rideskolestevnet!!
Årsmøtet blir gjennomført søndag 27.mars 2022 kl. 16:00. Saker til årsmøtet må sendes til styret innen 13.03.22 på post.kork@hotmail.com. Fullstendig saksliste og dokumenter til årsmøtet er tilgjengelig for medlemmer fra og med 20.03.22, disse vil bli lagt ut på hjemmesiden under fanen kork - årsmøter.

Mvh 
Styret i Kongsvinger & Omegn RideklubbHalloween sprang 2021

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 20. Sep 2021

Kongsvinger & Omegn rideklubb inviterer alle medlemmer til Halloween spang søndag 31. oktober kl.11🎃

Det er frivillig å kle seg ut, men vi håper så mange som mulig gjør det så vi får satt stemningen👻
Det vil bli premiering av kostymene!🎃


Klassene går som clear round, sløyfe til alle🤗
Det vil være enkelt salg i kiosken🌭

Klasser:
Bommer/20 cm
40 cm
50 cm
60 cm
70 cm
80 cm
90 cm
100 cm
110 cm

Pris per klasse: 100,-
Påmelding til Els på tlf.: 92866757

Velkommen til en morsom hesterik dag ☠️Else-Victoria på Landsstevne

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 21. Aug 2021


29. juli reiste Else - Victoria & Dark Boy til Drammen for å delta på Landsmesterskapet. Eneste fra KORK. Dette var Else - Victoria's første landsmesterskap, hun valgte å ri LA. Hun rei Warm Up klassen i pss regn, fikk 4 feil men en fin runde. Mange av hestene likte ikke at det var så bløtt på banen, men Dark Boy brydde seg ikke.

Hun fikk ridd første og andre avd i landsmesterskapet, men kom dessverre ikke til finalen. Hun valgte å ri en åpen klasse siste dagen. Etter 3 dager hadde Dark Boy funnet masse ekstra energi, så det gikk unna, så fort at rytteren valgte å ta en volte da han ble alt for ivrig. Else - Victoria er veldig fornøyd med stevnehelgen, en kjempefin erfaring å ha med seg videre. Gleder seg til neste gang.

Gratulerer med fine runder til Else - Victoria, og masse god erfaring! Du er tøff🤩KORK i Norgesserien

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 11. Aug 2021


Forje uke tok flere KORKere turen til Drammen for å delta i Norgesserien! De stilte med to lag, ett i 4.div og ett i 3.div. Det ble dessverre ingen finaleplass denne gangen, men rytterne er fornøyde med all erfaring, fine runder og god stemning 🤩

Bilde 1&3: Helene Gjerde Aamdal

 "Else - Victoria deltok på Norgesserien for føeste gang. Hun var med i 4. div med ponnien Dark Boy. Hun rei warm up klassen og var feilfri. 1.avd i Norgesserien var hun eneste feilfrie på sitt lag, i 2.div måtte hun dessverre ta en volte da det gikk veldig fort og hun hadde mistet grepet på tøylen. Laget kom dessverre ikke til finalen, men hun er kjempefornøyd med din og lagets innsats! Det har vært god stemning og alle har vært flinke til å heie på hverandre. Avsluttet stevnehelgen med å ri trøste finalen, 80 cm hest. Rei en dobbel null runde, hadde en god ridefølelse og godt å avslutte stevnet slik🤗".


"På onsdag red vi en feilfri warmup klasse. Vi red 3. divisjon(100cm) i Norgesserien. I 1.avd av Norgesserien ble det 8 feil, mens i 2.avd var vi feilfrie 🐎 Vi valgte å ri en åpen klasse på lørdag, 100cm, ettersom vi ikke kom til finalen og der hadde vi en feilfri grunnomgang, men et riv i omhoppingen 🥰 Vi har kost oss veldig mye, og det er ingen tvil om at KORK har den beste heiagjengen 🥳

Bilde 2: Helene Gjerde Aamdal

 "Jeg og Capicia startet 4. divisjon. Vi fikk en bom ned første dagen, mens andre dagen ble vi feilfrie med 73,5 i stil 🌟 Laget gikk ikke til finalen, så da valgte jeg å ri åpne klasser på lørdag. Der startet vi både 80&100cm, og hadde feilfrie runder i grunnomgangen. Men et riv i omhoppingen som tok oss fra plassering i begge klassene 😅 vi hadde uansett en kjempe fin tur, og vi lærte masse ❤️".


"Fandango har vært så snill alle dagene i Drammen. På onsdag startet vi warm up klassen for å kjenne på hvordan ting var. Han var så fin, men vi fikk dessverre en bom ned som var helt klart min feil. På torsdag fikk vi også en bom mens på fredag var vi feilfrie! Laget kom dessverre ikke videre, men det gjorde ingenting. Alle lagene var så flinke og det var morsomt å se alle ri! Derfor valgte jeg å starte en klasse på lørdag, vi ble feilfri og 4.plass. Veldig fin avslutning på helgen, kjempe fornøyd med Fandango som har vært en stjerne alle dagene".

"Casino var skikkelig flink hele uken vi var i Drammen ❤️ På torsdag hadde vi en super god start med en veldig fin runde men et filleriv. På fredag var vi feilfri og jeg fikk en så god ridefølelse❤️ Siden laget ikke kom til finalen, red vi heller en klasse til på lørdag. Der ble vi feilfri og endte på 7.plass av hele 40 startende🤩 Det var en veldig hyggelig uke med flere av medlemmene fra KORK, håper ikke det blir så lenge til neste tur❤️"

"Jeg er veldig fornøyd med hvordan Q har oppført seg i Drammen i helga. Dette var hans første stevne der han måtte overnatte. Han syns teltstallene var en helt grei overnattingsplass. Han brydde seg ikke om hverken vanngraver, blomster, innfangere, el-sparkesykler eller noe i det hele tatt, og ga det ikke så mye som et blikk. Var virkelig på jobb inne på arenaen og gjorde så godt han kunne. Vi fikk noen riv totaltsett, og han gikk litt tom for bensin etterhvert, men det er bare en treningssak. Er superfornøyd med hvordan han takla denne gedigne arenaen med glans 🤩 og Kharon var en super læremester for han i forhold til å takle bortestevner😊".

"Vi var en stor gjeng fra klubben som reiste til Frammen for å ri Norgesserien og stilte med 2 lag. Igjen fikk jeg låne Tykes Kharon av Andrine! Det er noe helt eget med helgestevner, så gjett om vi koste oss med flere dagers konkurranse, kjentsfolk og god stemning. Jeg og Kharon innledet helgen med en ok 8 feils runde også ble det bare bedre utover helgen. Så alt i alt er jeg veldig fornøyd. Og dette gav virkelig mersmak!".