Halloween sprang 2021

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 20. Sep 2021

Kongsvinger & Omegn rideklubb inviterer alle medlemmer til Halloween spang søndag 31. oktober kl.11🎃

Det er frivillig å kle seg ut, men vi håper så mange som mulig gjør det så vi får satt stemningen👻
Det vil bli premiering av kostymene!🎃


Klassene går som clear round, sløyfe til alle🤗
Det vil være enkelt salg i kiosken🌭

Klasser:
Bommer/20 cm
40 cm
50 cm
60 cm
70 cm
80 cm
90 cm
100 cm
110 cm

Pris per klasse: 100,-
Påmelding til Els på tlf.: 92866757

Velkommen til en morsom hesterik dag ☠️
Else-Victoria på Landsstevne

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 21. Aug 2021


29. juli reiste Else - Victoria & Dark Boy til Drammen for å delta på Landsmesterskapet. Eneste fra KORK. Dette var Else - Victoria's første landsmesterskap, hun valgte å ri LA. Hun rei Warm Up klassen i pss regn, fikk 4 feil men en fin runde. Mange av hestene likte ikke at det var så bløtt på banen, men Dark Boy brydde seg ikke.

Hun fikk ridd første og andre avd i landsmesterskapet, men kom dessverre ikke til finalen. Hun valgte å ri en åpen klasse siste dagen. Etter 3 dager hadde Dark Boy funnet masse ekstra energi, så det gikk unna, så fort at rytteren valgte å ta en volte da han ble alt for ivrig. Else - Victoria er veldig fornøyd med stevnehelgen, en kjempefin erfaring å ha med seg videre. Gleder seg til neste gang.

Gratulerer med fine runder til Else - Victoria, og masse god erfaring! Du er tøff🤩
KORK i Norgesserien

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 11. Aug 2021


Forje uke tok flere KORKere turen til Drammen for å delta i Norgesserien! De stilte med to lag, ett i 4.div og ett i 3.div. Det ble dessverre ingen finaleplass denne gangen, men rytterne er fornøyde med all erfaring, fine runder og god stemning 🤩

Bilde 1&3: Helene Gjerde Aamdal

 "Else - Victoria deltok på Norgesserien for føeste gang. Hun var med i 4. div med ponnien Dark Boy. Hun rei warm up klassen og var feilfri. 1.avd i Norgesserien var hun eneste feilfrie på sitt lag, i 2.div måtte hun dessverre ta en volte da det gikk veldig fort og hun hadde mistet grepet på tøylen. Laget kom dessverre ikke til finalen, men hun er kjempefornøyd med din og lagets innsats! Det har vært god stemning og alle har vært flinke til å heie på hverandre. Avsluttet stevnehelgen med å ri trøste finalen, 80 cm hest. Rei en dobbel null runde, hadde en god ridefølelse og godt å avslutte stevnet slik🤗".


"På onsdag red vi en feilfri warmup klasse. Vi red 3. divisjon(100cm) i Norgesserien. I 1.avd av Norgesserien ble det 8 feil, mens i 2.avd var vi feilfrie 🐎 Vi valgte å ri en åpen klasse på lørdag, 100cm, ettersom vi ikke kom til finalen og der hadde vi en feilfri grunnomgang, men et riv i omhoppingen 🥰 Vi har kost oss veldig mye, og det er ingen tvil om at KORK har den beste heiagjengen 🥳

Bilde 2: Helene Gjerde Aamdal

 "Jeg og Capicia startet 4. divisjon. Vi fikk en bom ned første dagen, mens andre dagen ble vi feilfrie med 73,5 i stil 🌟 Laget gikk ikke til finalen, så da valgte jeg å ri åpne klasser på lørdag. Der startet vi både 80&100cm, og hadde feilfrie runder i grunnomgangen. Men et riv i omhoppingen som tok oss fra plassering i begge klassene 😅 vi hadde uansett en kjempe fin tur, og vi lærte masse ❤️".


"Fandango har vært så snill alle dagene i Drammen. På onsdag startet vi warm up klassen for å kjenne på hvordan ting var. Han var så fin, men vi fikk dessverre en bom ned som var helt klart min feil. På torsdag fikk vi også en bom mens på fredag var vi feilfrie! Laget kom dessverre ikke videre, men det gjorde ingenting. Alle lagene var så flinke og det var morsomt å se alle ri! Derfor valgte jeg å starte en klasse på lørdag, vi ble feilfri og 4.plass. Veldig fin avslutning på helgen, kjempe fornøyd med Fandango som har vært en stjerne alle dagene".

"Casino var skikkelig flink hele uken vi var i Drammen ❤️ På torsdag hadde vi en super god start med en veldig fin runde men et filleriv. På fredag var vi feilfri og jeg fikk en så god ridefølelse❤️ Siden laget ikke kom til finalen, red vi heller en klasse til på lørdag. Der ble vi feilfri og endte på 7.plass av hele 40 startende🤩 Det var en veldig hyggelig uke med flere av medlemmene fra KORK, håper ikke det blir så lenge til neste tur❤️"

"Jeg er veldig fornøyd med hvordan Q har oppført seg i Drammen i helga. Dette var hans første stevne der han måtte overnatte. Han syns teltstallene var en helt grei overnattingsplass. Han brydde seg ikke om hverken vanngraver, blomster, innfangere, el-sparkesykler eller noe i det hele tatt, og ga det ikke så mye som et blikk. Var virkelig på jobb inne på arenaen og gjorde så godt han kunne. Vi fikk noen riv totaltsett, og han gikk litt tom for bensin etterhvert, men det er bare en treningssak. Er superfornøyd med hvordan han takla denne gedigne arenaen med glans 🤩 og Kharon var en super læremester for han i forhold til å takle bortestevner😊".

"Vi var en stor gjeng fra klubben som reiste til Frammen for å ri Norgesserien og stilte med 2 lag. Igjen fikk jeg låne Tykes Kharon av Andrine! Det er noe helt eget med helgestevner, så gjett om vi koste oss med flere dagers konkurranse, kjentsfolk og god stemning. Jeg og Kharon innledet helgen med en ok 8 feils runde også ble det bare bedre utover helgen. Så alt i alt er jeg veldig fornøyd. Og dette gav virkelig mersmak!".  
Else - Victoria & Dark Boy i Arendal

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 13. Jul 2021

Juliane KringenElse - Victoria & Dark Boy tilbringer sommeren i Arendal, og deltok forje uke på sommerstevne der. 4 dager med fine runder, hun fikk 6. plass av 47 ekvipasjer i 80 cm en av dagene. Og har debutert i 1 meter med null feil🤩

Hun er kjempefornøyd med rundene sine og med Dark Boy, og den gode hjelpen hun har fått av sin tante❤️


Gratulerer så mye! Dere er rå🤩

Juliane Kringen

 


Stevnehelg KORK 10-11.07.21

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 13. Jul 2021


Helgen 10 & 11 juli hadde vi igjen utestevne med dressur på lørdagen og sprang på søndagen. På lørdag bøtta det ned, men dressurhestene kom seg trygt igjennom programmene sine uten drukning. Sprangrytterne derimot fikk strålende sol, en fortsatt noe våt bane, men det tørket godt utover dagen😄 mange startende begge dager i helgen, med 41 i dressuren og 124 i sprangen. KORKerne var godt representert på premieutdelingene også denne helgen:

Premierte KORKere dressur:
LC: 2. plass til Anneli Trøbråten & Ekras Capicia, 3.plass til Mona Sagen & Orven's Cashcalido, 4.plass til Jeanette Granerud & Siluett Lasch.
LB: 1. plass til Silje Digerud & Impression, 3. plass til Mona Sagen & Orven's Cashcalido

Premierte KORKere sprang:
Hest 90cm: 1.plass til Ingrid Caroline Tangen & Elviras Shade of Grey, 2. plass til Julie Marlen Løvtjernet & Fandango, og delt 4. plass til Emilie Revholt Aurstad & Sawina og Mathilde Olivia Haugen & Confido
Hest 100cm: 2.plass til Julie Marlen Løvtjernet & Fandango

KORKernes egne kommentarer til stevnet:
"I helga var jeg og Fandango på stevne igjen! Veldig fornøyd med begge rundene i 90 og våres første 1m sammen! Feilfri og 2.plass i begge klasser. Han var virkelig en stjerne 😍".

"Jeg og Fido startet LB:4 på lørdag og fikk 61,6%. på søndag fikk vi 4.plass i 90cm med feilfri runde og ett riv i vår første 100cm sammen🐎 så nå er vi kvalifiserte til Norgesserien😍 er veldig fornøyd og Fido har vært flink hele helgen❤️".

"På sprangstevnet i helgen startet jeg og Sawina LD+10 og LC. Sawina leverte en feilfri runde i LD+10 som endte med delt 4.plass i klassen med 73,5 i stil. I vår andre LC fikk vi null feil i første fase og 4 feil i andre fase. Sawina var veldig fin og vi gleder oss til flere stevner!🤩".

"Vellykket stevnehelg på hjemmebane! Lørdag rei vi dressur. Litt gira hest etter galopp som første til 63% i LB og noen dyre feil i LA som gjorde at vi fikk 61%, men veldig fornøyd med Disco som begynner å takle ting ganske greit! Søndag rei vi to sprangklasser, hvor vi ble eliminert på hinder nummer 4, men fikk en superfin følelse før det. i 80cm valgte jeg å trekke meg fordi han aldri kom helt på😁".

"Jeg og Capicia startet både dressur og sprang denne helgen! På lørdag red vi LC og LB. I LC red vi til 68,4% og vi fikk en andreplass🥈 i LB red vi til 62,5%🥰 På søndag red vi 80&90 med 4 feil i hver klasse men gode stilpoeng på 73,5 og 74🌟 Capicia hoppet helt supert, og jeg er kjempe fornøyd med hele helgen❤️".

"En ny stevnedag er over! Det ble en våt fornøyelse, men verdt det🌧 Pression leverer et bra program, til tross for tung og våt bane❤️ vi red LB til 66,4%og seier i klassen❤️ gleder oss allerede til neste stevne💪🏼😍".

"Vi startet 90cm og Janne slår til med en feilfri runde med 74,5 i stil og det ble en 1.plass i klassen🥰 jeg er skikkelig fornøyd og endelig er vi på god vei tilbake til der vi var, etter en god del nedturer og motivasjonen ikke har vært helt på topp❤️ men endelig satt den🙌🏼".

"Helgens stevne var Vesla sitt første stevne. Vi startet LC, hvor hun gikk til litt over 65% og tok med seg 4.plassen🤩 Veldig fornøyd med debuten, og at hun var så ridbar og oppmerksom på meg både på oppvarmingen og innenfor railen, selv med mye å titte på rundt seg!🙌🏼".


"Jeg rei kun Quick på stevne denne gangen siden jeg delvis har lånt bort Kharon til Hege for en periode. Quick gikk sin andre 1meter. Han syns fortsatt det er veldig mye som skjer på en stevnearena, som han må få med seg, så han er ganske propell frem til vi kommer inn på konkurransebana. Han hadde heldigvis spart akkurat nok energi til å orke og komme seg til mål med en superfin feilfri runde🤩 veldig fornøyd med at vi hadde bra rytme hele veien og at han er på jobb fra start til mål☺️".

"Stevnehelg på Kongsvinger med Tykes Kharon. Denne helgen red jeg Tykes Kharon som jeg er så heldig å få låne. Vi red 1m og 1.10m denne gangen også. I 1m ble det en feilfri runde og fin flyt. 110 startet også veldig fint, men en misforståelse mellom de to siste hinderene endte dessverre med fall på siste. Uansett ganske fornøyd, men litt irritert over fallet".

"En meeeget våt dag! Lc:3 og Lb:4 endte med meget gode resultater til tross for bittelitt fuktig underlag! La oss kalle det en innsjø på 80x80 med en hvit rail midt på! Cash var meget sliten, og jeg jobbet som aldri før, det resulterte i 3. plass i begge klasser! Utrolig stolt over den fine hesten, "bronsemedalje" i svømmeknappen i begge klasser! Tusen takk til alle fine flotte mennesker som ofrer timepåtime for å få dette i havn! Det krever enormt mange dugnadstimer for å få til stevner! En flott ståpå gjeng med korkere gjorde det mulig! Tusen takk til alle frivillige der ute🥰".

"Vi startet LA på lørdag etter en rolig periode. En utrolig tung hest å ri, men vi kom oss igjennom med en grei prosent. Selv om været ikke var helt på vår side denne dagen, synes jeg det var en fin stevnedag med nye erfaringer🥰".

"Veldig fornøyd med Welan under lørdagens dressur! Vi rei LA:2, samme som vi gjorde i Drammen helgen før. Prosenten stiger, og det samme gjør ridefølelsen på stevner - så kort oppsummert: vi er på rett vei🥳".


Dommerboden koste seg også på stevnet i helgen, med fast inventar, pizza og godt humør. Gratulerer alle ryttere med flotte runder❤️ og tusen takk for alle timene dere KORKere legger inn av fritiden deres for å få stevnet til å gå rundt, før, under og etter stevnet❤️ heia KORK, dere er best🥰
Tommy på fjordhest NM🤩

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 10. Jul 2021


Ankom Fjordhest NM 2021 i Drammen på søndag. Spent før mitt 2. nryf stevne og mitt første NM. Sølvgut virket til å være i god form og godt humør.

Dressuren gikk over all forventing. 1.plass. Kjørte til 75,6%, mens 2.plassen kjørte til 67%. Utrolig morro. Mye klaffet, men mye kunne vært bedre.

Maratondagen startet med sprutregn rett før vi skulle ut, men det ble opphold og sol akkuratnår vi gikk ut av ridehallen. Sølvgut virket som han var full av energi og klar. Det var han. Godt tempo igjennom hvert hinder. Han ha alt! Det holdt og vi fikk en 1.plass.

Presisjonskjøringen var jeg mer spent på da dette ikke er min sterkeste gren og jeg visste at hesten hadde hatt en tøff dag, dagen før. Sølvgut viste seg og allikevel være i topp form, styrbar og full av energi på oppvarmingen. Vi fikk best tid med mer enn 9 sek., men dessverre et riv. Det ga oss en 13.plass av 21 startende.

Allikevel hadde ikke det noe å si for sammenlagt DMP-lett klasse. Vi fikk 1.plass. Og prisen "årets nykommer". Kunne ikke vært mer fornøyd med teamet, groomen og hesten.


Og vi kan ikke si mer enn HERREGUD Tommy, du er jo helt RÅ! Gratulerer så mye! Virkelig et vel gjennomført NM dette her, og dette vil vi se mer av🤩Stevnehelg KORK 19-20.06.21

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 22. Jun 2021

Årets første utestevne hos oss startet med dressur på lørdagen og sprang på søndag. Dagene før stevnet så værmeldingen mørk ut, men vi slapp heldigvis unna det verste. Til dressuren hadde vi 46 starter, og 110 i sprangen. Mange KORKere på premieutdelingene denne helgen:

Premierte KORKere dressur:
LC: 2. plass til Anneli Trøbråten & Ekras Capicia
3. plass til Mathilde Haugen & Confido
LB: 3. plass til Silje Digerud & Impression JTL
MC: 2. plass til Inger-Anette Holmen Lystad & Haugans Fredrikke

Premierte KORKere sprang:
Hest 80cm: 1.plass til Anneli Trøbråten & Ekras Capicia, 2.plass til Mathilde Karpow Nilsen & Toffi's Casino, 4.plass til Inger-Anette Holmen Lystad & Haugans Fredrikke
Hest 90cm: 2.plass til Emilie Revholt Aurstad & Sawina
Hest 100cm: 2.plass til Celina Jakobsen & Carandor, 3.plass til Ida Renee Tidemand Slorafoss & Zadir Zaid

Det var godt oppmøte fra KORKerne på stevnebanen denne helgen, og her er noen av deltagerenes egne kommentarer:

Foto: Marthe Skjæret "Jeg og Capicia startet både dressur og sprang i helgen. 69,6% i LC og plassert nr 2, og 63,8% i LB. Ny personlig rekord i LC og debut i LB! Så fornøyd med begge prosentene 😍 Capicia har ikke gått mange sprangstevner i sitt liv, så vi startet rolig med 70&80cm. Høyest stilpoeng i 70cm med 73, men to bommer ned 😅 men i 80cm var vi feilfrie med 75,5 i stil og vi vant klassen 😍 Har hatt Capicia i litt over 1 måned så er superfornøyd med resultatene denne helgen 🤩".

Foto: Marthe Skjæret

 "Jeg og Confido startet LC:3 dressur på lørdag. Det var Fido sitt første D-stevne i dressur. Vi fikk 67% og 3.plass i klassen 😍 på søndag red vi 80&90cm. I 80 var vi feilfrie og havnet akkurat utenfor plassering. I 90 cm ble det dessverre et fall, men følelsen var god så lenge det varte 🤣 5 stjerner til Fido, han har vært fin hele helgen ✨ ❤️"


Foto: Marthe Skjæret

 "Jeg og Casino startet LB på lørdag. Casino var super god og vi rei til 65,8% som er ny personlig rekord 😍 På søndag startet vi 80cm og vi debuterte i 90cm 🤩 Casino var veldig flink i begge klasser, og i 80cm fikk vi delt 2.plass 😍 Jeg er veldig fornøyd med helga 🤩"


Foto: Marthe Skjæret

 "Vår andre LA, og Disco slår til med 60,7%! Et godt gjennomført program, men en avslappet og rolig hest, som gjør masse bra. Mye pirkearbeid som kunne vært bedre, men til tross for at dette programmet er nytt for oss begge, gikk dette over alle forventninger! Jeg er superfornøyd med presentasjonen vi hadde, og alt virket lett i dag😍"


Foto: Marthe Skjæret

"Stevnedebut med Kharon! Med kun et stevne på CV'n de siste 10 årene var det gøy å komme ut på konkurransebanen igjen. Og da min egen hest ble skadet så stilte Andrine opp og lånte ut snille Kharon. Vi red 1m og 110, med okei resultater. Et par rytterfeil, men vi putter det på erfaringskontoen og ser frem til neste stevne. Og det beste, vi ble kvalifisert til norgesserien 2.div og er klare for å stille på lag sammen med KORK og gleder oss til klubbtur til Drammen i august. Klem fra Hege og Kharon"


"Silje Langelid på sin første hest; Barkagutt, deltok i dag på sitt aller første D-stevne. Hun red LC3 til 55,2%. Silje er godt fornøyd med dagen, selvom de kun oppnådde sisteplassen".


"Dressurstevne 19/6. Pression leverer to fine program! Ny pers i LB med 67,4% og en 3.plass i klassen❤️ Ble også debut i LA til 60,3%. Målet var å få bedre enn 56, noe vi klarte 😍 veldig mye å jobbe med i LA, men jeg er veldig fornøyd og jobber med tilbakemeldinger 😍".


"Dressurstevne 19/6. Veien tilbake til stevne arenaen og videre utvikling! Etter mange måneder ute av trening pga operasjon i mars, er vi endelig på vei til normalen ❤️ vi rei LC:3 i helgen, da vi kun har gallopert ett par runder på hver hånd den siste uken(siden mars). Cash var i forrige sesong litt spooky på oppvarmingsbanen! derfor ble vi med kun for stevnetrening og en hyggelig korka dag dette stevnet ❤️ Finefine Cash var meget fin på oppvarmingen denne gangen, noe spent i railen ❤️ meget fornøyd med ett resultat på 64,8% en meget fornuftig unghest! Vil takke klubbmedlemmene til kork som får til å arrangere denne fine stevnehelgen, ny ridebunn og fornøyde deltakere! 🥰"

Gratulerer så mye alle sammen! Dere er så flinke 😍 stor takk til alle som kom, og alle som gjorde det mulig å gjennomføre denne stevnehelgen! Og takk til Frk. Arntzen for gavepremier og Stall Høymyr for gavekort! Vi gleder oss til neste gang, som er allerede 10 & 11 juli, og håper på en like flott stevnehelg 👏🏻

Julie på westernstevne🤠

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 17. Jun 2021

Forje helg prøvde Julie Kvisla seg på westernstevne for første gang, og det gikk over all forventning! Her forteller hun om hvordan det gikk da hun byttet bort ridehjelmen med cowboyhatten 🤠

Charlotte Solberg

 "Bars Peppy Hancock er en quartervallak født i 2007, og blir hovedsaklig brukt til reining. Jeg er så heldig som har fått låne han iblandt siden jeg er hesteløs, og i mai sa eieren at jeg kunne starte han under neste westernstevne. Jeg trodde hun tullet da jeg har så og si ingen erfaring innen westernridning, men skjønte fort at hun var seriøs og det var bare å trene på. Uvitende om hva jeg gikk med på, tenkte jeg at det var en morsom opplevelse😄 

Jeg og flere fra Stall Stensbøl dro til Big Dream Arena på Bjørkelangen og var der 11.-13.juni. Jeg skulle starte Western Pleasure Walk & Trot på søndagen for å få en fin start, så helgen gikk med på å holde nervene i sjakk mens jeg hjalp de andre. 


Klassen går ut på at alle ekvipasjer rir rundt på firkantsporet, mens man får beskjed om hva man skal gjøre (hvilken gangart man skal ri, bytte vei, rygge). Her blir man bedømt utifra hvordan hesten går - målet er at den skal gå avslappet, bære seg selv korrekt, være lydig og å gjøre nøyaktig det man får beskjed om. 

Klassen gikk greit, og jeg klarte å holde nervene i sjakk. Peppy var vel ikke helt forberedt på å gå fra reining til pleasure, og var ganske ivrig😅 Dommeren kommer bort til hver enkelt ekvipasje for å gi tilbakemelding på hva som kunne vært bedre, og jeg fikk beskjed om at jeg burde ha enda lengre tøyler så hadde det vært perfekt. Følte derfor at vi ikke hadde sjangs til å få en veldig god plassering, men jeg var veldig fornøyd med å i det hele tatt få muligheten til å bli med på noe sånt! Skjønte derfor veldig lite når plasseringene ble annonsert, og vi ble ropt opp til 1.plassen🥇 Veldig fornøyd med hesten som tok godt vare på amatøren! Debuten ga mersmak, og jeg legger nok ikke bort cowboyhatten med det første🤠".       Gratulerer så mye til Julie med en flott gjennomført stevnehelg og masse ny erfaring! Dette vil vi se mer av 😍             Mathilde og Confido

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 8. Jun 2021

I søket etter drømmehesten prøvde Mathilde Haugen seg på hesten Nutella, men hun viste seg å være litt for ung og uerfaren. De prøvde lenge, men måtte til slutt innse at hun ble for krevende. Mathilde ble uten hest i noen måneder, mens hun ventet på at drømmehesten.

Men endelig dukket hesten Confido opp, en søt liten mecklemburger vallak født i 2011 (etter Sir Cisco). Han hadde gått mye 110, men også vært ute i et par 120 klasser. En skikkelig gentleman, som alltid gjør sitt beste. Snill som dagen er lang og skikkelig kosete. Står alltid og hviler mellom sprangbanene og på stallgangen, men når han skal jobbe så våkner han alltid. Så i slutten av mars i år kom endelig hesten Mathilde hadde ventet på hjem til henne. Fido har bodd så og si hele livet sitt på Hamar, så han har ikke flyttet langt. 


De to har allerede fått prøvd seg på stevnebanen. De var på et sprangstevne på Solør, hvor de vant 80cm av 25 startende og fikk et riv i 90cm. Dressur hadde han aldri startet tidligere, så de tok en rolig start inn på dressurbanen på et klubbstevne på Eidskog ride og kjøreklubb. Der fikk de 68% i LC:3 og vant klassen. De prøvde seg også i et LB program til 62,9%. 

De har et kortsiktig mål for øyeblikket, som er å bli klare til å ri 3.divisjon (100cm) under Norgesserien i Drammen i august. Ingen høyere eller store mål enda, annet enn å kose seg sammen og utvikles. Men et ønske om å komme ut i middels klasser i dressur igjen er tilstede.


Gratulerer så mye til Mathilde som har funnet drømmehesten! Håper alt går supert for dere videre, og masse lykke til med stevner og alt mulig av spennende ting dere skal finne på fremover!


Tommy's debut på kjørestevne!

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 20. Mai 2021

Foto: Mariann Engbø Tommy Løvberg var i helgen på sitt første kjørestevne! Dit tok han med seg hestene Sølvgut og Juni Eir🐴

Foto: Mariann EngbøStevnet ble holdt i Mo i Førde kommune 14-16 Mai, og gikk over all forventing for Tommy 👏🏻 Han dro med seg en 3. plass i dressurkjøring både med Sølvgut i Lett klasse og med Juni Eir i Utdanningsklassen. I tillegg ble det 1.plassen i Maraton Lett klasse med Sølvgut, og 2.plassen med Juni Eir!  Det endte med en total 3.plass med Sølvgut i fullt DMP. Tommy er godt fornøyd med både hester og groomene, Julie og Malene Løvberg. 

Foto: Mariann EngbøGratulerer så mye med et flott gjennomført første kjørestevne! Vi håper å se deg på flere kjørestevner i fremtiden 😍

Foto: Mariann Engbø

Foto: Mariann Engbø

Foto: Mariann Engbø
Ny rideskole!

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 11. Apr 2021

Vi har nå gleden av å meddele at vi har inngått et samarbeid med Sindre Ratvik, SR Stables med merkevarene Salgsstall Ratvik og SR Gyldermyra Rideskole. Som vil si at det nå starter opp rideskole på anlegget vårt igjen 😀
Sjef i rideskolen på Kongsvinger er Marthe Helen Vadder. Marthe har den beste utdannelsen man kan få i Norge, i tillegg har hun tatt instruktør trinn 3 på norsk hestesenter Starum.

De har allerede tatt med seg ni rideskolehester til stallen vår, og er klare for å starte opp rideskole på det flotte anlegget vårt. Vi ønsker dem hjertelig velkommen, og håper at mange melder seg på ridekurs! Her blir det noe for enhver.

Ridekurs kan bestilles på mail: rideskole@gyldermyra.no

Mer informasjon kommer etterhver, vi gleder oss! 
Programridning dressur 24.mai

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 24. Feb 2021


NY DATO - mandag 24.mai 2021

24. Mai 2021 blir det programridning i dressur med Maren Olsen Moshølen.
En kjempemulighet til å få ridd gjennom dressurprogrammet før stevnesesongen er igang igjen.

Klasse 1: Ryttertest LD:0
Klasse 2: LC:3 2017/19
Klasse 3: LB:4 2017/19
Klasse 4: LA:3 2009/19

Påmelding til Els på tlf.: 92866757. Påmelding innen 18 mai. Bilde av pass sendes ved påmelding. Betaling på VIPPS før start. Må være medlem av Kongsvinger & Omegn rideklubb for å være med.
Pris: 150,- pr. start

Velkommen til en hyggelig dag hos KORK 🐴Banetrening sprang 20.Mars

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 23. Feb 2021

!AVLYST! Desseverre må banetreningen avlyses etter anbefalinger fra Kongsvinger kommune pga koronasituasjonen.

Kongsvinger & Omegn rideklubb inviterer våre medlemmer til banetrening i sprang 20.Mars 2021kl. 10:00

Bommer på bakken, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 & 110cm.

Pris: 100,- pr.klasse. Kun åpent for medlemmer av KORK.
Bindende påmelding til Els på tlf.: 92866757 innen 17. mars. Bilde av pass med gyldige vaksinasjoner sendes sammen med påmelding. Betaling på VIPPS før start.

Velkommen!
Innkalling til årsmøte 2021

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 3. Feb 2021


❗️ Årsmøtet blir dessverre utsatt til søndag 30.mai 2021 kl. 18:00 grunnet forsinkelser med regnskapet ❗️
Vi klarer dessverre ikke å ferdigstille regnskapet innen fristen, og må derfor utsette møtet. 

Årsmøtet blir gjennomført mandag 8.mars 2021 kl. 18:00. I år vil det bli gjennomført via teams grunnet coronarestriksjoner. Linken blir lagt ut på facebooksiden Korks medlemmer, de som ikke har facebook kan sende oss en mail på post.kork@hotmail.com så får dere linken på mail.

Saker til årsmøtet må sendes til styret innen 25.02.21 på post.kork@hotmail.com.
Fullstendig saksliste og dokumenter til årsmøtet er tilgjengelig for medlemmer fra og med 01.03.21, disse sendes ut på henvendelse til styret på mail, post.kork@hotmail.com


Mvh 
Styret i Kongsvinger & Omegn Rideklubb
Klubbstevne Dressur(avlyst)

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 8. Jan 2021


Klubbstevnet blir dessverre avlyst/utsatt på uviss tid grunnet covid-19.

Kongsvinger & Omegn rideklubb inviterer til klubbstevne i dressur 20. februar 2021!

Klasse 1: Ryttertest LD:0
Klasse 2: LC:3 2017/19
Klasse 3: LB:3 2017/19
Klasse 4: LA:3 2009/19

Dommer: Maren Olsen Moshølen
Pris: 150,- pr. start
Påmelding til Els på tlf. 92866757 innen 13. Februar.
Sammen med påmelding sendes bilde av pass med gyldige vaksinasjoener og betaling via ViPPS. Stevnet er kun åpent for medlemmer av KORK.

En flott mulighet til å få ridd gjennom dressurprogrammet før HM dressur helgen etter!

Velkommen til en hyggelig dag hos KORK!