Årets siste sprangstevne – 2.12.18

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 4. Des 2018

Skrevet av: Linn Ødegården.

Da er stevnesesongen ferdig for i år. 2.12.18 arrangerte vi årets siste diktrisstevne i sprang. Søndagens klasser var 60cm, 70cm, 80cm, 90cm, 105cm, 115cm og 120cm.

Takk til Anne Kari som nok en gang hadde noe godt å tygge på og noe godt og varmt å drikke. Og stor takk til Happy Horse for spons. Vi  må selvfølgelig rette en stor takk til våre fantastiske medlemmer som ikke bare har stått på gjennom dette stevnet, men som har stått på gjennom hele denne stevnesesongen!Vi får ikke sagt det nok! MEN – Uten dere så hadde det ikke gått <3

Vi gleder oss masse til en ny knallbra stevnesesong på nyåret sammen med en knallgod KORKA gjeng. Vi ønsker alle sammen en god jul og hjertelig velkommen til oss neste år:)

Kos dere masse med noen resultater fra vårt siste stevne:)


Mona Sagen og Top Secret red 60cm og i den klassen fikk dem 17feil.

Mona sin egen kommentar til stevne:

Jeg er super fornøyd med dagens stevne! Det er jo noen år siden vi startet sprangstevne sist, så er veldig fornøyd med kun en bom ned! Målet var å komme helskinnet igjennom (uten alt for mye tullball) og sammen over målstreken! Det klarte vi!!;) Stolt av lille Loppa i dag!;)


Martine Haldammen og Hesa Naughty Boy red 60cm og 70cm. I 60cm fikk dem 4feil- i 60cm fikk dem 4feil.

Martine sin egen kommentar til stevne:

veldig fornøyd med Naughty sin innsats i klassene, første gang både han og jeg starter er sprangstevne, og det ga virkelig mersmak. Vi hadde et riv i begge klasser, men suer fornøyd uansett, og gleder oss til å trene mer frem til neste års sesong.

Marie Tuverud og Disco red 60cm og 70cm. I 60cm fikk dem 4feil. I 70cm fikk dem 16feil.

Marie sin egen kommentar til stevne:

Årets siste sprangstevne og Disco var sykt fin, litt tittete, men viser at han elsker det!! i &60cm fikk vi 4feil (1riv) og i 70cm fikk vi 16 feil, hvor to av dem er stopp 8 var tidsfeil<3 Babyen er flink, og nå får han en velfortjent ferie, før vi setter i gang med nye mål i 2019!

Julie Løvtjernet og Bel Air red 60cm og 70cm. I 60cm fikk dem 4 feil i andre fase og ble første uplasserte. I 70cm var dem feilfrie.

Julie sin egen kommentar til stevne:

Bella var super idag vi fikk feilfri i begge klassene. I 60cm fikk vi 4.plass og i 70cm fik vi 8.plass. Jeg rei ikke så krappe svinger så mistet veldig mye tid på det. Men Bella gjorde alt hun fikk beskjed om! Det var helt klart jeg som gjorde noen feil der. Men dette er jo siste stevne og jeg sitter igjen med en suer ridefølelse. Vi kommer sterkere tilbake neste år!


Malin Persson og Cheval Noir red 80cm og 90cm. I 80cm fikk dem en feilfri runde. I 90cm fikk dem 4feil.

Gro-Elin Amundsen og Elvis red 80cm og fikk en feilfri runde som resulterte i en 6.plass av 24deltakere.


Anett Grinder og Passion Forest red 80cm og 90cm. I 80cm fikk dem en feilfri runde. I 90cm fikk dem også en feilfri runde som resulterte i 3plass.

Anett sin egen kommentar til stevne:
Ridningen var ikke helt på topp i dag, men resultatet ble bra:) Red feilfri i 80cm og 90c. Endte på en 2.plass i av 19 startende i 90cm.


Lisa Bekkemoen og RR For Your Pleasure red 80cm og fikk en feilfri runde.

Lisa sin egen kommentar til stevne:

Pleasure var veldig rolig og fin i dag, gøy å komme i gang igjen etter en lang periode med skader! Vi tar det sakte men sikkert fremover og gleder oss til fortsettelsen!

Tine Rebecca Berg og Bellatrix de la Luna red 105cm og 115cm. I 105cm fikk dem en feilfri runde og tok med seg 2.plassen hjem. I 115cm fikk dem også en feilfri runde.

Tine sin egen kommentar til stevne:

Jeg er veldig fornøyd i dag, til tross for at det ble litt stress på begynnelsen gjør Alice akkurat det hun skal og gjør det i tillegg med glans. Feilfri og nummer 2 i den første klassen var veldig morro, men kanskje enda mer morro var det med den feilfrie runden i 115cm. Det er bare Alice sin andre 115cm:)

Ingrid Dalsberget og Sato 13 red 105cm og fikk 6feil.

Ingrid sin egen kommentar til stevne:

Fin og lydig hest, et surt stopp på min kappe. Veldig fint siste stevne denne sesongen:)


Andrine Moss og Forrest T.S. Red 105cm, og sammen med sin andre hest Tykes Kahron red hun 115cm og 120cm. I 105cm med Forrest fikk dem en feilfri runde og ble første uplasserte. Sammen med Kahron i 115cm så ble det en feilfri runde og i 120cm fikk dem 12feil.

Andrine sin egen kommentar til stevne:

Er veldig fornøyd med begge to. Godt at Foffo var på jobb igjen:) og Kharon hadde mange ifine sprang. Desverre datt det noen bommer i 120cm, men sånn er det bare:)


Iselin Berg Johansen og MHS Austerity red 115cm og fikk en feilfri runde som resulterte i en 1.plass.

Iselin sin egen kommentar til stevne:

En fin avslutning på sesongen 2018 med Vicki! Avsluttet med 1.plass i 115! Dette har vært et fint halvår med Vicki. Gleder meg til fortsettelsen og 2019<3.

Amanda Engh og Anthea 52 red 115cm og 120cm. I 115cm fikk dem en feilfri runde som resulterte i en 3.plass. I 120cm fikk dem 4feil og ble første uplasserte.

Amanda sin egen kommentar til stevne:

Super fornøyd med Anthea i dag<3 Utroli gøy å s utviklingen hun har hatt denne sesongen, og jeg gleder meg masse til å jobbe med hun videre. Har troen på at 2019 kan bli enda bedre:)

Emma Nilssen og Zucherro red 115cm og fikk 19feil.

Emma sin egen kommentar til stevne:

Syns alle korkere gjorde en god jobb, og de som hjalp til var kjempe flinke!
Distriktstevne i dressur med innlagt klubbmesterskap – 18.11.2018

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 28. Nov 2018

Skrevet av: Linn Ødegården

Årets siste distriktstevne i dressur arrangerte vi søndag 18. november. Vi har hatt klasser for de aller fleste, ryttertest for klubbens medlemmer og klasser fra LC ponni til MB hest. En kjempe stor takk til alle som har vært med på å gjennomføre stevne, for en KORKa gjeng! Og en stor takk til sponsorere for helgens stevne Odal sparebank og Happy Horse. Under kan dere lese mer om hvordan det gikk med noen av ekvipasjene fra dette stevne på hjemmebane og om hvordan det gikk med Amanda og Iselin på Melsom!

På ryttertesten hadde vi sju deltakere, Marthe Skjæret, Tuva Aasum, Mathilde Karpow, Stine Myrvold, Martine Monsen, Olivia Moen og Thale Mørkved. Her er noen av jentene som deltok.

Marthe Skjæret og Qwinner's Shogun red ryttertest sammen med Tuva Aasum og Sweet Life.

Marthe sin egen kommentar til stevne:

Syntes det var veldig gøy å få være med på dette. Utrolig fint og snilt av klubben å arrangere ryttertest for oss som ennå ikke har grønt kort eller rytterlisens! Dette blir satt stor pris på at klubben gir oss muligheten. Både jeg og Winnie har lært masse nytt i dag, og jeg har fått gode tilbakemeldinger som jeg kan jobbe mot. Gleder meg så masse til neste sesong!


Tuva sin egen kommentar til stevne:

Stevne var super gøy og bra organisert! Vi fikk god hjelp på veien, så jeg og Sweet fikk en velding fin runde sammen med Marthe og Winnie. Vi er en erfaring rikere, og kommer til å starte så mye som mulig på KORK videre da vi har så bra stevner!

Mathilde Karpow red Woody og Olivia Moen red Faxi i ryttertesten. Begge jentene syntes det var gøy å være med på stevne.


Martine Monsen red også ryttertesten sammen med hesten sin Briefie Bows.

Martine sin egen kommentar til stevne:

Til tross for vårt andre stevne sammen på to år var Bows veldig rolig og fin, vi gleder oss masse til å fortsette!


Julie Løvtjernet red LC ponni med Bel Air til 53,200% og med hesten sin Krogs Snill til 54,762% i samme klasse.

Julie sin egen kommentar fra stevne:

Stevne dagen gikk ikke helt som jeg hadde forventet, men vi fikk hvertfall med oss erfaringer til neste stevne! Kåre var veldig fin, men trenger å trene litt mer med Bella!


Tine Berg og Bellatrix de la Luna red LC hest til 71.600% og endte opp med 1.plass i klassen og 1.plass i klubbmesterskapet.

Tine sin egen kommentar til stevne:

Kan vel ikke si annet enn at jeg er veldig stolt og glad for Alice sin prestasjon i dag:)


Malin Persson og Cheval Noir red LC hest til 66% og fikk en 2.plass i klubbmesterskapet

Malin sin egen kommentar til stevne:

Kan vel bare si at jeg er veldig fornøyd med en godt gjennomført dag som gikk mye bedre enn forventet!!


Mona Sagen og  Top Secret red LC hest til 61.400% og fikk med seg 3.plassen i klubbmesterskapet.

Mona sin egen kommentar til stevne:

Dagen startet litt brutalt når vi møtte rett på en løs travhest. Dette økte dessverre spenningsnivået til Toppsi i dag. Vi rei et brukbart program, hun var jevnt over veldig spent. Jeg var kanskje litt skuffet da jeg vet vi kunne levert langt bedre prosent. Men sånn ble i dag! Vi var heldige og tok med oss en 3.plass i klubbmesterskapet! Når man får summet seg litt, så kan man jo være fornøyd med at dagens innsats, og glad møtet med travhesten gikk bra for alle 2 og 4bente. Synes også det er utrolig gøy å se så mange unge ryttere som tok ryttertest i dag! Blir gøy i fremtiden med flere unge lovende ryttere i Kork:D


Martine Haldammen og Hesa Naughty Boy red LC hest til 58.600%. Dem fikk også en 2.plass i klubbmesterskapet LC hest.

Martine sin egen kommentar til stevne:

Utrolig gøy å debutere for første gang i dressur, en stor forskjell for meg og Naughty  gå fra western til dressur, men må si meg fornøyd med rittet etter 3 måneders trening i dressur. Veldig bra arrangert stevne:D


Emma Radford Nilssen og Majestic Song red LC hest til 55.800%.

Emma sin egen kommentar til stevne:

Jeg er veldig stolt over de som har startet ryttertesten i dag, de var veldig flinke! For min egen del så er jeg fornøyd med Majestic sitt første stevne!:)


Marie Tuverud og Disco red LC hest til 55.400%

Marie sin egen kommentar til stevne:

Til tross for alt som skjedde imens var han super fin! Hans andre dressurstevne og første innestevne, og det var stas! Det eneste målet vi hadde i dag, var å gjøre det bedre enn sist og det klarte vi! Litt spent, men ellers super!:)

Ingrid Dalsberget og Sato debuterte i LB

Ingrid sin egen kommentar til stevne:
Veldig fornøyd med LB-debuten, rolig og fin hest og en god følelse hos rytter❤️


Lisa Bekkemoen og RR For Your Pleasure red LB hest til 62.839% og fikk en andre plass i klassen. Dem red også sin første LA sammen til 61.111%

Lisa sin egen kommentar til stevne:

Jeg er veldig fornøyd med Pleasure etter dagens dressurstevne. Veldig fin i LB og enda finere i vår LA debut!! Vi gleder oss til fortsettelsen!


Martine Johansen og Perfect Forest red MC til 56.452%

Martine sin egen kommentar til stevne:

Veldig fornøyd med dagens stevne, debuterte i MC:1. Hadde en god ridefølelse på oppvarmingen og gjennom programmet. Litt småfeil, men alt i alt veldig fornøyd! Flott stevne arrangert av KORK i dag!


Eivor Knutsrud og Alfas Amadeus red MB til 57.353%

Eivor sin egen kommentar til stevne:

Vi debuterte i MB, og det gikk over all forventning. Deus var innmari flink! Nå skal vi bruke vinteren på å øve enda mer, og bruke de tilbakemeldingene vi fikk fra dommeren som inspirasjon. Vi gleder oss masse til neste sesong!


På Jarlsberg og Melsom Rideklubb hadde vi to korkere som var ute å startet.

Amanda Engh og hesten hennes Anthea 52 startet 1,10m på fredagen og fikk 4 feil. På lørdag red dem 1,20m og fikk 16feil. På søndag red dem 1,20m og fikk 4 feil i andre fase.

Amanda sin egen kommentar til stevne:

Anthea har hoppet veldig bra i helgen. Gode prestasjoner både fredag og søndag. Litt startvansker på lørdagen, som fører til en del feil samt. Tidsfeil. En urutinert hest skinner igjennom, men dette lærer hun masse av. Et lærerikt og fint stevne, med krevende baner:)


Iselin Berg og MHS Austerity startet to klasser på lørdagen. Startet med 1,10m med null feil som resulterte til en 3.plass i klassen. Deretter en debut i 1,20m og fikk 14feil.

Iselin sin egen kommentar til stevne:

Vicki hoppet supert på lørdagen. I 110 hadde vi en null runde som førte til en 3.plass! Vi debuterte også 120 med en fin runde! Det var krevende baner og vi lærte masse:)
Klubbmesterskap i sprang 21.10.18.

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 6. Nov 2018

Skrevet av Linn Ødegården.


21.10.2018 arrangerte vi distriktstevne med innlagt klubbmesterskap i sprang hos oss. Det har ikke bare vært KORKere og startet på hjemmebane denne helgen. Vi har også et par KORKere som tok turen til Grenland Ryttersportsklubb på tredagers stevne! Under vil dere finne ut hvordan det gikk med noen av rytterne på hjemmebane og hvordan det gikk i Grenland på landsstevne!


Mari Johansen og Popeye startet 80 og 90cm. Begge klassene ble feilfrie og resulterte i to førsteplasser.

Mari sin egen kommentar til helgens stevne:

Super hest på stevnet i dag. Skulle ta det pent og rolig siden vi gikk i bakken på forje stevne, men endte opp med å vinne begge klassene. Takk til pappa som gidder å kjøre 😊


Gro-Elin og Elvis startet 70 og 80cm. I 70cm hadde dem en feilfri runde med 73 i stilpoeng. I 80cm med klubbmesterskap var dem feilfrie i grunnomgangen og omhoppingen som resulterte i 3 plass i åpen klasse og 1.plass i klubbmesterskapet.

Gro-Elin sin egen kommentar til helgens stevne:

Vi hadde to fine runder med super ridefølelse i dag. Elvis har hatt toppede ører hele dagen og tror vi begge smilte ute på bana i dag😊


Julie Løvtjernet og Bel Air startet 70cm. Dem fikk 75 i stilpoeng og dessverre fire feil og havnet på en 6.plass av 8 startende.

Julie sin egen kommentar til helgens stevnet:

Jeg er veldig fornøyd med stevne i dag. Bella var utrolig fin. Vi fikk et veldig kjipt stopp, men det var min feil. Men alt i alt så er jeg super fornøyd til tross for at det er vårt andre stevne sammen.


Anett Grinder og Passion Forest startet 80cm og 1m. I 80cm fikk dem fire feil og havnet på en 6.plass, men dem kom sterkere tilbake i 1m hvor dem ble feilfrie og tok med seg andre plassen hjem. I tillegg tok dem også med seg første plassen i klubbmesterskapet.

Anett sin egen kommentar til helgens stevne:

Er veldig fornøyd med Passion på helgens stevne. Passion var veldig gira og nervøs i 80 så ble et riv. I 1meter var hun veldig god å ri og ble feilfri😊


Andrine Fjeld Haukerud og Vestas red en feilfri 1meter som resulterte i tredje plass i åpen klasse og 2.plass i klubbmesterskapet.

Andrine sin egen kommentar til helgens stevne:

Vestas var helt super i dag! Han var både positiv og arbeidsvillig og i tillegg til mange nye erfaringer fikk vi også med oss 2 plasseringer😊


Andrine Moss og Tykes Kharon startet to klasser sammen i dag. I 110cm ble de første uplasserte med 8 feil. I 120cm klassen ble de nummer to av tre startende med fire feil i første omgang og åtte feil i omhoppingen.

Andrine sin egen kommentar til helgens stevne:

Kharon var superfin å ri i dag, og hoppet virkelig bra. Derfor var det litt ekstra surt at det datt noen bommer, men veldig fornøyd med arbeidsinnsatsen til gamlefar<3😊


Amanda Engh og Anthea 52 var i Grenland på landsstevne i helgen og har ridd alle tre dagene. På fredagen startet dem 110cm og fikk fem feil i andre fase. På lørdag startet dem 115m og fikk 6 feil i andre fase. På søndagen startet dem 120cm. Dem ble feilfri i første og andre fase, og endte opp med en 9.plass av 60 startende!

Amanda sin egen kommentar til helgens stevne:

I helgen var jeg og Anthea i Grenland på Landsstevne. Hun leverte fantastisk alle tre dagene! Litt kjedelig å glemme banen i omhoppingen på fredag som resulterte i fem feil, men da var det ekstra gøy og avslutte med en feilfri og plasserte runde i 120cm på søndag! Det var vår andre 120cm sammen, og hun hoppet veldig godt😊 


Iselin Berg Johansen og MHS Austerity har også vært i Grenland på landsstevne i helgen og har ridd alle tre dagene. På fredag startet dem 110cm og red en feilfri runde som resulterte i en 8.plass av 54 startende. På lørdag startet dem 115cm og fikk fire feil i andre fase. På søndagen startet dem 110cm.  Kom feilfri gjennom første og andre fase som resulterte i en 7.plass av 47 startende!

Iselin sin egen kommentar til helgens stevne:

Første innestevne med Vicki fikk over all forventning! Hun hoppet super fint og kjempet som en helt alle tre dagene! Var også veldig hyggelig stevne med mange bekjente<3 Vi har kosa oss maks!
Klubbkvled 13.09.2018 kl 18:00

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 13. Sep 2018

Vedrørende klubbkvelden torsdag 13.09.2018, så utgår dessverre foredraget med veterinær Eivor Knutsrud om hestens tenner. Men vi er så heldige at Anja Kværnmo kommer i stede. Anja er utdannet yogatrener og er selv rytter.
Gratis inngang og kiosken er åpen! (Kun kontant og vipps)
Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til klubbkveld i torsdag 13.09.2018 kl 18:00. 😊 
VELKOMMEN TIL KLUBBKVELD 13.09.2018 KL 18:00

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 4. Sep 2018

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til klubbkveld torsdag 13.09.2018 kl 18:00. Veterinær Eivor Knutsrud kommer og holder et foredrag om hestens tenner. Eivor er veterinær med to års etterutdanning på hestens tenner fra veterinærhøgskolen i Sverige. Dette er den høyeste graden av etterutdanning det er mulig å ta på hestens tenner, og gir tittel Hesteodontolog (altså hestetannlege). Arrangementet er kun åpent for klubbens medlemmer. Det er gratis inngang og kiosken vil være åpen. Velkommen til en hyggelig KORK kveld! :) 
KORK-plasseringer i tre av seks klasser på distriktstevne i sprang på Solør 12.08.2018!

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 23. Aug 2018

12.08.2018 arrangerte Solør distriktstevne i sprang. To KORK-ryttere plukket med seg plassering i tre av seks klasser!

Anett Grinder og Passion Forest red en feilfri runde og Clear Round i 0,80 m. I 1,00 m var de også feilfrie og plukket med seg 5. plassen.

Anett sin egen kommentar til stevnet:

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med helgen😊

Foto: Janne Slorafoss


Andrine Moss hadde med seg begge hestene sine på stevnet. Med Tykes Karon red hun en feilfri runde og fikk 2. plass i 1,10 m. I samme klasse red hun også Forrest TS, men her ble det 23 feilpoeng. I klassen 1,20 m ble det dessverre et fall med Forrest TS, men med Tykes Karon red de inn til nok en 2. plass.

Andrine sin egen kommentar til stevnet:

Er veldig fornøyd med Kharon på helgens stevne. Han hoppet superfint, og var veldig konsentrert til nesten ikke å ha vært på stevner i år. Forrest kunne absolutt vært noen hakk roligere og vært litt mer samarbeidsvillig, så er det litt enklere å styre på disse hindrene.

Vi gratulerer KORK jentene med plasseringer og gode runder! :) 
Mange flinke KORK ryttere på distriktstevne i dressur på Solør 11.08.18!

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 23. Aug 2018

11.08.2018 arrangerte Solør distriktstevne i dressur. KORK var representert med fem ryttere!

Anett Grinder og Passion Forest startet LC og red til 58,00%

Anett sin egen kommentar til stevnet:

Lørdag på dressuren starta vi LC og fikk 58%. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med helgen😊


Mona Sagen og Top Secret startet LC og LB. I LC red de til 61,60% og tok med seg 3. plassen i klassen. I LB red hun til 54,19%

Mona sin egen kommentar til stevnet:

Toppsi er jo en lunefull dame, så etter dagens 3plass i LC og godkjent LB kan jeg ikke være annet enn stolt! Vårt første bortestevne på 2 år, debut i LB. Vi trener hardt, bevisst og beveger oss langsomt fremover! Utfordringen er til en hver tid å få energien ut på rett måte! Det er utfordrende, men gøy når det klaffer! Lb programmet var som en seier for oss i dag, Det er få poeng som skiller nedre halvdel av resultatlisten, 


Linn Ødegården og Mistral VII startet sitt første stevne sammen, og red LC. De red til 54,80%

Linn sin egen kommentar til stevnet:

Godt fornøyd med vårt første stevne sammen! Det gikk over all forventning, til tross for at han syntes at dommerboden kunne stått ett annet sted... Men ellers var han lydig og gikk kjempe fint! Vi gleder oss til å jobbe mot flere stevner!


Lynn Arienne Wahlmann og Beau Lady startet LA og red til 53,94%.

Lynn sin egen kommentar til setvnet:

Lady har hatt lite energi den siste uken og stevnedagen var intet unntak. Vi kunne ikke gjort det stort bedre denne dagen, men håper formen er mer på plass neste gang vi er ute på stevnearenaen. 


Mina Johansen startet også LA. De red til 60,74% og ble første uplasserte i klassen.

Mina sin egen kommentar til stevnet:

Red igjennom et helt greit program på lørdag. Perfect kom med noen egene innslag på slutten av programmet, men jeg er fornøyd med prosenten!

Vi gratulerer alle rytterne våre som kvalifiserte seg til å ri KM i september! :) 
Plasseringer og gode runder av KORKere i Drammen Open!

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 15. Aug 2018

09.08.2018 til 12.08.2018 arrangerte Drammen og Omegn Rideklubb, Drammen Open. Tine Berg og Andrine Fjeld Haukerud representerte KORK alle tre dagene.

Tine Berg og Bellatrix de la Luna startet 1,00 m og 1,10 m fredag, hvor de tok med seg en plassering i 1,00 m. Lørdag tok de med seg en 13 plass av 65 startende, og søndag startet de 1,15 m.

Tine sin egen kommentar til stevnet:

Jeg og Alice har hatt en stevnehelg som har gått både litt opp og litt ned, men mest opp! Vi har tatt med oss to plasseringer også i løpet helgen. Flere gode runder, med mange gode sprang og masse ny rutine og erfaringer.


Andrine Fjeld Haukerud og Vestas II tok turen til Drammen på søndag, og tok med seg en 9. plass av 47 startende i 1,15 m.

Andrine sin engen kommentar til stevnet:

Jeg og Vestas hadde vår debut i 1.15cm på Drammen Open og det gikk veldig bra. Vi hadde en feilfri runde og endte opp på en 9.plass noe vi virkelig kan si oss fornøyde med!😊
Dressur på Hedemaken 04-05.08.2018

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 14. Aug 2018

På distriktstevnet i Dressur på Hedemarken 04-05.08.2018 var KORK representert begge dagene.Else Marie Flåseth og Trikky Nick tok turen til Hamar begge dagene. Selv om hesten var sprek red de til 60,22% på lørdag. De red også Lille-tur Dressurcup som hadde siste runde på Hedemarken 05.08.18

Else sin egen kommentar til stevnet:

På lørdag hadde han flere bukkeserier i programmet og oppvarmingen men vi fikk 60% og på søndag så klarte jeg ikke å holde meg på bukkeseriene hans så jeg datt av i programmet og ble eliminert.


Også Mina Johansen representerte også KORK på Hedemarken søndag 05.08.2018. De red til 54,25% i LA og gjorde en flott debut i MC med 55,30%

Mina sin egen kommentar til stevnet:

Veldig fornøyd med ridefølelsen fra helgens stevne! Vi debuterte i LA og MC. Tross strenge dommere og mye vind har vi aldri ridd igjennom et så bra program i begge klassene.
Vi jobber videre mot neste stevne på Solør 11.08
MANGE GODE KORK-PRESTASJONER PÅ LIER HORSE SHOW!

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 6. Aug 2018

26.07 til 29.07 gikk Lier Horse Show av stabelen i Drammen. Flere flinke KORK ryttere var ute og representerte klubben på stevet.

Iselin Berg Johansen og hesten MHS Austerity ble plassert i tre av fire klasser, fredag, lørdag og søndag.

Iselin sin egen kommentar fra stevnet:

Et kjempe fint stevne, ekstra gøy når man gjør det bra selv😃 Vicki blir bare bedre og bedre, gleder meg til fortsettelsen!
Utrolig koselig å se flere korkere😊


Amanda Engh og hesten Anthea 52 startet tre klasser fredag,lørdag og søndag. De tok med seg plassering i alle klassene, og 2. plass sammenlagt i den lillekrydderhave stilcup 110cm.

Amanda sin egen kommentar fra stevnet:

Anthea har vært helt fantastisk 😍 feilfri og plassert i 3/3 klasser resulterte i 2plass sammenlagt i den lillekrydderhave stilcup 110cm.


Andrine Fjeld Haukerud og Vestas II representerte KORK i to klasser på lørdag. De fikk et lite riv i 1m, men hadde en feilfri fin runde i 1,10m.

Andrine sin egen kommentar fra stevnet:

Jeg og Vestas rei lørdagen under Lier horse show og Vestas var helt super! I 1m var jeg litt ukonsentrert og Vestas blei litt lang, noe som resulterte i en bom ned. I 110 derimot klarte jeg å konsentrere meg ordentlig og vi kom i mål med en feilfri runde. Jeg sitter igjen med en utrolig god ridefølelse og vi har fått mange nye erfaringer vi kan ta med oss videre😊 Alt i alt en fin stevnedag på Lier horse show!


Martine Hveem Ekeberg og Tabajo Pius representerte KORK fredag, lørdag og søndag. De tok også med seg en plassering i 1,10m på fredag.

Martine sin egen kommentar fra stevnet:

Jeg og den 5 år gamle hesten min Tobajo Pius, deltok i 110cm feil og stil cupen under Lier Horse Show i Drammen. Vi hadde tre gode runder, der Pius skulle ut å lære og få erfaring. Jeg syntes det er kjempe gøy å få utdanne en så fin unghest som han. Gleder meg til fortsettelsen😊


Julie Kvisla og Dream King representerte KORK alle fire dagene i Drammen. De tok også med seg en plassering i 0,8 m på torsdag.

Julie sin egen kommentar fra stevnet:

På torsdag startet vi 80 cm for å komme oss i gang igjen etter 3 mnd stevnepause. King var veldig ivrig og glad for å være tilbake, og vi ble feilfri.

Metersklassen stod for tur på fredagen, og her fikk vi 1 kjipt riv. Godfølelsen var der uansett, så jeg er fornøyd med runden.

Lørdag skulle vi igjen ri 1 meter, men her var det litt mye rytterfeil som resulterte til 1 stopp og 2 bommer ned.

Helgas siste klasse var på søndag, da red vi meter'n nok en gang. Jeg var mer på jobb, og King var super. Dessverre 1 bom ned på første hinder, men jeg satt nok en gang igjen med en god ridefølelse!


Vi gratulerer alle KORK rytterne med gode resultater på Lier Horse Show! Heia KORK! :) 
AKTIVITETSKORT HØST 2018

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 26. Jul 2018

Endelig er det aktivitet på rideanlegget igjen! Begge utebanene er nå i full bruk igjen etter flommen. Den store utebanen har fått nytt gjerde og den lille utebanen har fått påfyll av filtbunn fra Kubberød. 

Alle som skal ri i ridehusene eller på utendørsbane må ha gyldig medlemsskap i KORK og aktivitetskort.

Aktivitetskort gjelder for et halvt kalenderår (det vil si fra 1. januar til 30. juni, og så et nytt kort fra 1. juli til 31. desember), men det kan også kjøpes for hele kalenderåret, og koster pr halvår:
Kr. 1.200,- for alle medlemmer i KORK. Medlemmer som rir aktivt for annen klubb betaler kr 2.000,- pr halvår. 

Kongsvinger og Omegn rideklubb kjører nå en kampanje på aktivitetskort for alle medlemmene våre i 2.halvår (juli-desember) 2018. Løser du aktivitetskort INNEN utgangen av juli koster det 1000,- 😊  Aktivitetskort betales inn på konto nr 7111.63.25475 og merkes med navn på rytter. Husk at dette skal løses inn før du rir på anlegget. 


Fortsatt god sommer og velkommen tilbake til Hov :) 
Sprangstevne 28.01.2018

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 21. Feb 2018

Kongsvinger og Omegn avholdt årets første sprangstevne 28.01.2018. Det var mange KORK ryttere som fikk en fin start på året her.

Her er alle ekvipasjene som representerte KORK 28. januar.

Ada Iren Mangset-Romuld og Ziwy Skate hadde feilfrie runder i 0,50 cm og 0,60 cm

Amatørfotograf Sandra hansen sitt bilde.

Julie Løvtjernet og Krog Snill red også feilfritt i 0,60 cm 0,70 cm

Amatørfotograf Sandra hansen sitt bilde.

Irina Desirée Kristiansen og Nagai Mimi Kawaii startet 0,70 cm og 0,80 cm, hvor de fikk 4. plass i 0,70 cm.

Amatørfotograf Sandra hansen sitt bilde.

Amanda Engh og Elskovspony startet 0,80 cm og 0,90 cm. De fikk en delt 4. plass i 0,80 og 2. plass i 0,90 cm.

Amatørfotograf Sandra hansen sitt bilde.


Mari Johansen og Popeye startet 0,80 cm og 0,90 cm

Amatørfotograf Sandra hansen sitt bilde.

Julie Kvisla og Dream King startet 0,90 cm og 1 m

Amatørfotograf Sandra hansen sitt bilde.

Tine Rebekka Berg og Bellatrix de la Luna startet 0,90

Amatørfotograf Sandra hansen sitt bilde.

Marie Tuverud Høva og Ratina startet 0,90 og 1 m

Amatørfotograf Sandra hansen sitt bilde.

Ingrid Dalsberget og Sato 13 startet 1m og 1,10m De fikk 2. plass i 1 m.

Amatørfotograf Sandra hansen sitt bilde.

Lynn Arienne Wahlmann og Beau Lady startet 1m og 1,10m

Amatørfotograf Sandra hansen sitt bilde.

Dorthe Jørgensen og Flo startet 1,10m og 1,20m hvor de tok 1. plass i 1,10m og 3. plass i 1,20m

Amatørfotograf Sandra hansen sitt bilde.

Vi gratulerer alle KORKere med fine runder og gode resultater!
Medmemsmøte 20.02.2018

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 19. Feb 2018

Alle medlemmer i Kongsvinger og Omegn Rideklubb inviteres til medlemsmøte i kafeteriaen i ridehuset på Hov 20.02.2018 kl 19:00.

Her blir det bla. informasjon om driften av rideskolen og anlegget fremover. 

Enkel bevertning. Vel møtt!

Årsmøte 2018

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 19. Feb 2018

Styret i Kongsvinger og Omegn Rideklubb inviterer til årsmøte 2018 den 20.03.2018 kl 19:00 i kafeteriaen i ridehuset på Hov. 

Saker som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet. Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter til årsmøtet vil bli gjort tilgjengelig senest én uke før årsmøtet.

Mvh
Styret
Vinterdugnad

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 3. Jan 2018

Hei alle sammen:)


Nytt år, nye muligheter! Vinterdugnad på Hov 13.1.2108 fra kl 10:00 til 14:00

 

Følgende oppgaver skal utføres :

 

·         Lys til nødutganger monteres

·         Feste speil i store ridehuset

·         Reparerer dører i stallen

·         Demontere forsilo

·         Rydde ute i containere

·         Se over strømgjerder ute

·         Se over og evnt ta ned reklameplakater

·         Se over utelamper

 

Da vårt anlegg på Hov sårt trenger litt vedlikehold, håper vi at de av dere som brenner for KORK tar dere tid til å delta på dugnaden!

Det er en realitet  at vi trenger all hjelp vi kan få, for å holde vårt flotte anlegg i topp stand.

 

Det blir enkelbevertning. Ta med arbeidslyst og møt opp!

HEIA KORK:)