Klubbmesterskap i sprang 21.10.18.

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 6. Nov 2018

Skrevet av Linn Ødegården.

21.10.2018 arrangerte vi distriktstevne med innlagt klubbmesterskap i sprang hos oss. Det har ikke bare vært KORKere og startet på hjemmebane denne helgen. Vi har også et par KORKere som tok turen til Grenland Ryttersportsklubb på tredagers stevne! Under vil dere finne ut hvordan det gikk med noen av rytterne på hjemmebane og hvordan det gikk i Grenland på landsstevne!

Mari Johansen og Popeye startet 80 og 90cm. Begge klassene ble feilfrie og resulterte i to førsteplasser.

Mari sin egen kommentar til helgens stevne:

Super hest på stevnet i dag. Skulle ta det pent og rolig siden vi gikk i bakken på forje stevne, men endte opp med å vinne begge klassene. Takk til pappa som gidder å kjøre 😊

Gro-Elin og Elvis startet 70 og 80cm. I 70cm hadde dem en feilfri runde med 73 i stilpoeng. I 80cm med klubbmesterskap var dem feilfrie i grunnomgangen og omhoppingen som resulterte i 3 plass i åpen klasse og 1.plass i klubbmesterskapet.

Gro-Elin sin egen kommentar til helgens stevne:

Vi hadde to fine runder med super ridefølelse i dag. Elvis har hatt toppede ører hele dagen og tror vi begge smilte ute på bana i dag😊

Julie Løvtjernet og Bel Air startet 70cm. Dem fikk 75 i stilpoeng og dessverre fire feil og havnet på en 6.plass av 8 startende.

Julie sin egen kommentar til helgens stevnet:

Jeg er veldig fornøyd med stevne i dag. Bella var utrolig fin. Vi fikk et veldig kjipt stopp, men det var min feil. Men alt i alt så er jeg super fornøyd til tross for at det er vårt andre stevne sammen.

Anett Grinder og Passion Forest startet 80cm og 1m. I 80cm fikk dem fire feil og havnet på en 6.plass, men dem kom sterkere tilbake i 1m hvor dem ble feilfrie og tok med seg andre plassen hjem. I tillegg tok dem også med seg første plassen i klubbmesterskapet.

Anett sin egen kommentar til helgens stevne:

Er veldig fornøyd med Passion på helgens stevne. Passion var veldig gira og nervøs i 80 så ble et riv. I 1meter var hun veldig god å ri og ble feilfri😊

Andrine Fjeld Haukerud og Vestas red en feilfri 1meter som resulterte i tredje plass i åpen klasse og 2.plass i klubbmesterskapet.

Andrine sin egen kommentar til helgens stevne:

Vestas var helt super i dag! Han var både positiv og arbeidsvillig og i tillegg til mange nye erfaringer fikk vi også med oss 2 plasseringer😊

Andrine Moss og Tykes Kharon startet to klasser sammen i dag. I 110cm ble de første uplasserte med 8 feil. I 120cm klassen ble de nummer to av tre startende med fire feil i første omgang og åtte feil i omhoppingen.

Kharon var superfin å ri i dag, og hoppet virkelig bra. Derfor var det litt ekstra surt at det datt noen bommer, men veldig fornøyd med arbeidsinnsatsen til gamlefar<3😊

Amanda Engh og Anthea 52 var i Grenland på landsstevne i helgen og har ridd alle tre dagene. På fredagen startet dem 110cm og fikk fem feil i andre fase. På lørdag startet dem 115m og fikk 6 feil i andre fase. På søndagen startet dem 120cm. Dem ble feilfri i første og andre fase, og endte opp med en 9.plass av 60 startende!

Amanda sin egen kommentar til helgens stevne:

I helgen var jeg og Anthea i Grenland på Landsstevne. Hun leverte fantastisk alle tre dagene! Litt kjedelig å glemme banen i omhoppingen på fredag som resulterte i fem feil, men da var det ekstra gøy og avslutte med en feilfri og plasserte runde i 120cm på søndag! Det var vår andre 120cm sammen, og hun hoppet veldig godt😊

Iselin Berg Johansen og MHS Austerity har også vært i Grenland på landsstevne i helgen og har ridd alle tre dagene. På fredag startet dem 110cm og red en feilfri runde som resulterte i en 8.plass av 54 startende. På lørdag startet dem 115cm og fikk fire feil i andre fase. På søndagen startet dem 110cm.  Kom feilfri gjennom første og andre fase som resulterte i en 7.plass av 47 startende!

Iselin sin egen kommentar til helgens stevne:

Første innestevne med Vicki fikk over all forventning! Hun hoppet super fint og kjempet som en helt alle tre dagene! Var også veldig hyggelig stevne med mange bekjente<3 Vi har kosa oss maks!