MANGE GODE KORK-PRESTASJONER PÅ LIER HORSE SHOW!

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 6. Aug 2018

26.07 til 29.07 gikk Lier Horse Show av stabelen i Drammen. Flere flinke KORK ryttere var ute og representerte klubben på stevet.

Iselin Berg Johansen og hesten MHS Austerity ble plassert i tre av fire klasser, fredag, lørdag og søndag.

Iselin sin egen kommentar fra stevnet:

Et kjempe fint stevne, ekstra gøy når man gjør det bra selv😃 Vicki blir bare bedre og bedre, gleder meg til fortsettelsen!
Utrolig koselig å se flere korkere😊


Amanda Engh og hesten Anthea 52 startet tre klasser fredag,lørdag og søndag. De tok med seg plassering i alle klassene, og 2. plass sammenlagt i den lillekrydderhave stilcup 110cm.

Amanda sin egen kommentar fra stevnet:

Anthea har vært helt fantastisk 😍 feilfri og plassert i 3/3 klasser resulterte i 2plass sammenlagt i den lillekrydderhave stilcup 110cm.


Andrine Fjeld Haukerud og Vestas II representerte KORK i to klasser på lørdag. De fikk et lite riv i 1m, men hadde en feilfri fin runde i 1,10m.

Andrine sin egen kommentar fra stevnet:

Jeg og Vestas rei lørdagen under Lier horse show og Vestas var helt super! I 1m var jeg litt ukonsentrert og Vestas blei litt lang, noe som resulterte i en bom ned. I 110 derimot klarte jeg å konsentrere meg ordentlig og vi kom i mål med en feilfri runde. Jeg sitter igjen med en utrolig god ridefølelse og vi har fått mange nye erfaringer vi kan ta med oss videre😊 Alt i alt en fin stevnedag på Lier horse show!


Martine Hveem Ekeberg og Tabajo Pius representerte KORK fredag, lørdag og søndag. De tok også med seg en plassering i 1,10m på fredag.

Martine sin egen kommentar fra stevnet:

Jeg og den 5 år gamle hesten min Tobajo Pius, deltok i 110cm feil og stil cupen under Lier Horse Show i Drammen. Vi hadde tre gode runder, der Pius skulle ut å lære og få erfaring. Jeg syntes det er kjempe gøy å få utdanne en så fin unghest som han. Gleder meg til fortsettelsen😊


Julie Kvisla og Dream King representerte KORK alle fire dagene i Drammen. De tok også med seg en plassering i 0,8 m på torsdag.

Julie sin egen kommentar fra stevnet:

På torsdag startet vi 80 cm for å komme oss i gang igjen etter 3 mnd stevnepause. King var veldig ivrig og glad for å være tilbake, og vi ble feilfri.

Metersklassen stod for tur på fredagen, og her fikk vi 1 kjipt riv. Godfølelsen var der uansett, så jeg er fornøyd med runden.

Lørdag skulle vi igjen ri 1 meter, men her var det litt mye rytterfeil som resulterte til 1 stopp og 2 bommer ned.

Helgas siste klasse var på søndag, da red vi meter'n nok en gang. Jeg var mer på jobb, og King var super. Dessverre 1 bom ned på første hinder, men jeg satt nok en gang igjen med en god ridefølelse!


Vi gratulerer alle KORK rytterne med gode resultater på Lier Horse Show! Heia KORK! :) 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.