Kongsvinger Og Omegn Ridekl.

Kongsvinger Og Omegn Ridekl.

Mannskapsliste til D-stevne 5. juni

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 1. Jun 2016

Vi nærmer oss årets første utestevne, og venter ca 110 starter. Stevnet starter kl 10.00.
Vedlagt ligger mannskapsliste, vi ber alle sjekke tidene og gi tilbakemeldinger til Mia snarest dersom noe ikke skulle passe.

Alle KORK-ryttere som rir er blitt satt opp som mannskap i henhold til styrevedtak i Kongsvinger & Omegn Rideklubb.


Mannskapsliste 5. juni.pdfDrammen Spring Tour: helg 3

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 18. Mai 2016

Siste helgen av Drammen Spring Tour ble en vellykket helg for deltakerne fra KORK! Samtlige ekvipasjer var plasserte i bronse tour og Tine Berg og Tequila gikk helt til topps i fredagens kvalifiseringsklasse!

Malin og Quintana har levert tre solide runder etter en vinter uten konkurranser. Torsdag ble de nr. 5 av hele 87 startende i 1.15m. Fredag ble de nr 22 med fire feil, og i lørdagens finale ble det 8 feil i 1.20m.

Tine og Tequila startet med 4 feil i torsdagens 1.15m og ble nr. 41. Deretter toppet de resultatlisten i fredagens 1.15m klasse med 80 startende. I lørdagens 1.20m finale fikk de 12 feil.

Dorthe og Cantina fikk 11 feil i torsdagens 1.15m og de ble nr. 5 i fredagens klasse. I 1.20m lørdag fikk de 9 feil.

Foto: privatD-stevne på Nes Ridesenter

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 18. Mai 2016

Andrine og Emma tok turen til Nes for å ri på deres D-stevne i sprang 8. mai.


Andrine Moss red hesten Forrest i 90cm og 1m. I 90cm fikk de fire feil i omhoppingen, mens det ble fire feil i grunnomgangen i 1m.

Emma Nilssen ble nummer to i 1.10m med hesten Zucherro og hadde en feilfri runde i 1.20m med Sato.Drammen Spring Tour: helg 1

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 25. Apr 2016

Det internasjonale sprangstevnet Drammen Spring Tour er i gang, og denne gangen er flere av klassene kategorisert som 3* internasjonale sprangklasser!

KORK har flere ryttere på startlisten på dette tre ukers lange stevnet - og de har allerede denne helgen vist at de kan ri gode runder og gi resultater!


PONNI:

Oda Sundkøien og Iselin Berg Johansen har representert Norge og KORK i CSIP denne helgen. Fredag startet Oda og ponnien Freddies Lady med dobbel null i 1.05m og en 10. plass av 30 startende. De kommende dagene ble det litt stang ut, men tilbakemeldingen fra Oda er at hun er fornøyd med både seg selv og ponnien gjennom hele helga.

For Iselin startet det motsatt vei - med stang ut i både fredagens og lørdagens klasser - før de slo til med seier i ponni small tour finale søndag!

HEST:

Silje Marie Lindberg red 1* unghestklasser på Guadalupe og 3* med hesten Clintetto. Med "Loppa" ble det 4 feil i torsdagens klasse, i lørdagens klasse ble de eliminert.
Med Clintetto var hun plassert i torsdagens 1.20m klasse med to 0-runder. I lørdagens 1.20m klasse ble det 4 feil, og det ble det også i søndagens 1.25m klasse.