Kongsvinger Og Omegn Ridekl.

Kongsvinger Og Omegn Ridekl.

Oslo Horse Show kort oppsummert

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 26. Okt 2015


Det er en uke siden Norges største ridestevne lukket dørene med to KORK-ryttere på resultatlistene. Her er OHS kort oppsummert:

Stine og hesten Carmen var med på å åpne ballet torsdag morgen, kl 08.00 startet nemlig den nasjonle felleskjøpet-cup klassen som Stine var kvalifisert til å ri. De åpnet med 4 feil og en plassering blant de 20 beste på resultatlisten. Denne klassen gikk i 1.20m.
Dorthe red dagens internasjonale 1.40m klasse med hesten Show Off og også her ble det 4 feil. Med svært mange gode ekvipasjer ble det en plassering som nummer 27 av 47. Begge jentene var fornøyde med åpningen av helga og sultne på 0-runder :)

Fredag morgen var Stine og Carmen i ilden igjen. Denne gangen gikk det både fort og feilfritt og de plasserte seg på 2. plass av 30 startende. En meget god prestasjon.
Dorthe og Sofus åpnet sin runde i 2* 1.40m på en mesterlig måte og holdt nullen helt til nest siste hinder der det ble et hardt møte med Walber-bunnen i Telenor Arena. Etter et sykehusbesøk ble det konstatert kragebeinsbrudd, men Dorthe var, som ekte hestejenter, på plass igjen i arenaen allerde lørdag, riktig nok på tribunen med armen i fatle.

Stine og Carmen hadde to riv i lørdagens 1.25m klasse og avsluttet årets Oslo Horse Show som nummer 20 på resultatlista.

Det var mange kjente KORK-fjes å se i arenaen denne helgen, og jeg vil tro det er mange hester og ponnier som har fått mye fint og nytt utstyr. Jeg håper også at mange har blitt inspirerte av å se verdens aller beste ryttere i aksjon:)


Foto: Kjersti Claussen

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.