Mange fine runder for flere KORK-ryttere i helgen!

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 16. Mai 2017

Det har denne helgen vært arrangert flere sprangstevner hvor KORK har vært representert. I Drammen har det i tre uker vært arrangert Drammen Spring Tour. Denne helgen var KORK representert med to ryttere. Silje Lindberg og Guadalupe W var feilfri i begge faser i Silver Small Tour 1,20 torsdag. Fredag hadde de til sammen 4 fei, og var dermed kvalifisert til A-finalen søndag. Likevel valgte de å ri B-finalen på lørdag, der de fikk et riv og 4 feil, og endte på en 15 plass.

Tine Berg og Tequila red også i Drammen i helgen. De red Bronse Tour og var feilfrie og plassert på fredag, på lørdag fikk de 4 feil og havnet i A-finalen. I finalen red de inn til en 35 plass med 8 feil. (Foto: Reidun Monsholm)

I Arendal red Andrine Moss og Forrest T.S. konkurranser fredag, lørdag og søndag. På fredag ble det 27 og 18 feil i 1,00 og 1,10. Lørdag hadde det løsnet, og det ble dobbelt 0 i 1,00 og et riv i omhoppingen i 1,10. På søndag var de feilfri i 1,05, men tiden i omhoppingen holdt dessverre ikke til plassering, men rytteren er fornøyd med noen fine og trygge runder i Arendal.

På Nes var KORK representert med tre ryttere denne søndagen.

Ada Mangset-Romuld og Ziwy var feilfrie i både 70 og 80 cm clear round.

Marie Tuverud og Ratina var også feilfrie i 80 cm Clear round. De debuterte også i 90 cm med et stopp på første hinder, og endte med 4 feil på 11 plass.

Lisa Bekkemoen og RR For Your Pleasure JC red også 90 cm på Nes. De var feilfrie og red inn til en 5 plass.

Emma Radford Nilssen og Sato 13 var feilfri på hinder i 90 cm, men red ikke over mållinja og ble dessverre eliminert. Emma red også sin andre hest Zucherro i 1,10, her fikk de 4 feil i andre fase og endte på 13. plass.

Vi gratulerer alle våre ryttere med plasseringer og gode runder på sprangbanen i helgen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.