Distriktstevne i dressur med innlagt klubbmesterskap – 18.11.2018

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 28. Nov 2018

Skrevet av: Linn Ødegården

Årets siste distriktstevne i dressur arrangerte vi søndag 18. november. Vi har hatt klasser for de aller fleste, ryttertest for klubbens medlemmer og klasser fra LC ponni til MB hest. En kjempe stor takk til alle som har vært med på å gjennomføre stevne, for en KORKa gjeng! Og en stor takk til sponsorere for helgens stevne Odal sparebank og Happy Horse. Under kan dere lese mer om hvordan det gikk med noen av ekvipasjene fra dette stevne på hjemmebane og om hvordan det gikk med Amanda og Iselin på Melsom!

På ryttertesten hadde vi sju deltakere, Marthe Skjæret, Tuva Aasum, Mathilde Karpow, Stine Myrvold, Martine Monsen, Olivia Moen og Thale Mørkved. Her er noen av jentene som deltok.

Marthe Skjæret og Qwinner's Shogun red ryttertest sammen med Tuva Aasum og Sweet Life.

Marthe sin egen kommentar til stevne:

Syntes det var veldig gøy å få være med på dette. Utrolig fint og snilt av klubben å arrangere ryttertest for oss som ennå ikke har grønt kort eller rytterlisens! Dette blir satt stor pris på at klubben gir oss muligheten. Både jeg og Winnie har lært masse nytt i dag, og jeg har fått gode tilbakemeldinger som jeg kan jobbe mot. Gleder meg så masse til neste sesong!


Tuva sin egen kommentar til stevne:

Stevne var super gøy og bra organisert! Vi fikk god hjelp på veien, så jeg og Sweet fikk en velding fin runde sammen med Marthe og Winnie. Vi er en erfaring rikere, og kommer til å starte så mye som mulig på KORK videre da vi har så bra stevner!

Mathilde Karpow red Woody og Olivia Moen red Faxi i ryttertesten. Begge jentene syntes det var gøy å være med på stevne.


Martine Monsen red også ryttertesten sammen med hesten sin Briefie Bows.

Martine sin egen kommentar til stevne:

Til tross for vårt andre stevne sammen på to år var Bows veldig rolig og fin, vi gleder oss masse til å fortsette!


Julie Løvtjernet red LC ponni med Bel Air til 53,200% og med hesten sin Krogs Snill til 54,762% i samme klasse.

Julie sin egen kommentar fra stevne:

Stevne dagen gikk ikke helt som jeg hadde forventet, men vi fikk hvertfall med oss erfaringer til neste stevne! Kåre var veldig fin, men trenger å trene litt mer med Bella!


Tine Berg og Bellatrix de la Luna red LC hest til 71.600% og endte opp med 1.plass i klassen og 1.plass i klubbmesterskapet.

Tine sin egen kommentar til stevne:

Kan vel ikke si annet enn at jeg er veldig stolt og glad for Alice sin prestasjon i dag:)


Malin Persson og Cheval Noir red LC hest til 66% og fikk en 2.plass i klubbmesterskapet

Malin sin egen kommentar til stevne:

Kan vel bare si at jeg er veldig fornøyd med en godt gjennomført dag som gikk mye bedre enn forventet!!


Mona Sagen og  Top Secret red LC hest til 61.400% og fikk med seg 3.plassen i klubbmesterskapet.

Mona sin egen kommentar til stevne:

Dagen startet litt brutalt når vi møtte rett på en løs travhest. Dette økte dessverre spenningsnivået til Toppsi i dag. Vi rei et brukbart program, hun var jevnt over veldig spent. Jeg var kanskje litt skuffet da jeg vet vi kunne levert langt bedre prosent. Men sånn ble i dag! Vi var heldige og tok med oss en 3.plass i klubbmesterskapet! Når man får summet seg litt, så kan man jo være fornøyd med at dagens innsats, og glad møtet med travhesten gikk bra for alle 2 og 4bente. Synes også det er utrolig gøy å se så mange unge ryttere som tok ryttertest i dag! Blir gøy i fremtiden med flere unge lovende ryttere i Kork:D


Martine Haldammen og Hesa Naughty Boy red LC hest til 58.600%. Dem fikk også en 2.plass i klubbmesterskapet LC hest.

Martine sin egen kommentar til stevne:

Utrolig gøy å debutere for første gang i dressur, en stor forskjell for meg og Naughty  gå fra western til dressur, men må si meg fornøyd med rittet etter 3 måneders trening i dressur. Veldig bra arrangert stevne:D


Emma Radford Nilssen og Majestic Song red LC hest til 55.800%.

Emma sin egen kommentar til stevne:

Jeg er veldig stolt over de som har startet ryttertesten i dag, de var veldig flinke! For min egen del så er jeg fornøyd med Majestic sitt første stevne!:)


Marie Tuverud og Disco red LC hest til 55.400%

Marie sin egen kommentar til stevne:

Til tross for alt som skjedde imens var han super fin! Hans andre dressurstevne og første innestevne, og det var stas! Det eneste målet vi hadde i dag, var å gjøre det bedre enn sist og det klarte vi! Litt spent, men ellers super!:)

Ingrid Dalsberget og Sato debuterte i LB

Ingrid sin egen kommentar til stevne:
Veldig fornøyd med LB-debuten, rolig og fin hest og en god følelse hos rytter❤️


Lisa Bekkemoen og RR For Your Pleasure red LB hest til 62.839% og fikk en andre plass i klassen. Dem red også sin første LA sammen til 61.111%

Lisa sin egen kommentar til stevne:

Jeg er veldig fornøyd med Pleasure etter dagens dressurstevne. Veldig fin i LB og enda finere i vår LA debut!! Vi gleder oss til fortsettelsen!


Martine Johansen og Perfect Forest red MC til 56.452%

Martine sin egen kommentar til stevne:

Veldig fornøyd med dagens stevne, debuterte i MC:1. Hadde en god ridefølelse på oppvarmingen og gjennom programmet. Litt småfeil, men alt i alt veldig fornøyd! Flott stevne arrangert av KORK i dag!


Eivor Knutsrud og Alfas Amadeus red MB til 57.353%

Eivor sin egen kommentar til stevne:

Vi debuterte i MB, og det gikk over all forventning. Deus var innmari flink! Nå skal vi bruke vinteren på å øve enda mer, og bruke de tilbakemeldingene vi fikk fra dommeren som inspirasjon. Vi gleder oss masse til neste sesong!


På Jarlsberg og Melsom Rideklubb hadde vi to korkere som var ute å startet.

Amanda Engh og hesten hennes Anthea 52 startet 1,10m på fredagen og fikk 4 feil. På lørdag red dem 1,20m og fikk 16feil. På søndag red dem 1,20m og fikk 4 feil i andre fase.

Amanda sin egen kommentar til stevne:

Anthea har hoppet veldig bra i helgen. Gode prestasjoner både fredag og søndag. Litt startvansker på lørdagen, som fører til en del feil samt. Tidsfeil. En urutinert hest skinner igjennom, men dette lærer hun masse av. Et lærerikt og fint stevne, med krevende baner:)


Iselin Berg og MHS Austerity startet to klasser på lørdagen. Startet med 1,10m med null feil som resulterte til en 3.plass i klassen. Deretter en debut i 1,20m og fikk 14feil.

Iselin sin egen kommentar til stevne:

Vicki hoppet supert på lørdagen. I 110 hadde vi en null runde som førte til en 3.plass! Vi debuterte også 120 med en fin runde! Det var krevende baner og vi lærte masse:)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.