Årets siste sprangstevne – 2.12.18

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 4. Des 2018

Skrevet av: Linn Ødegården.

Da er stevnesesongen ferdig for i år. 2.12.18 arrangerte vi årets siste diktrisstevne i sprang. Søndagens klasser var 60cm, 70cm, 80cm, 90cm, 105cm, 115cm og 120cm.

Takk til Anne Kari som nok en gang hadde noe godt å tygge på og noe godt og varmt å drikke. Og stor takk til Happy Horse for spons. Vi  må selvfølgelig rette en stor takk til våre fantastiske medlemmer som ikke bare har stått på gjennom dette stevnet, men som har stått på gjennom hele denne stevnesesongen!Vi får ikke sagt det nok! MEN – Uten dere så hadde det ikke gått <3

Vi gleder oss masse til en ny knallbra stevnesesong på nyåret sammen med en knallgod KORKA gjeng. Vi ønsker alle sammen en god jul og hjertelig velkommen til oss neste år:)

Kos dere masse med noen resultater fra vårt siste stevne:)


Mona Sagen og Top Secret red 60cm og i den klassen fikk dem 17feil.

Mona sin egen kommentar til stevne:

Jeg er super fornøyd med dagens stevne! Det er jo noen år siden vi startet sprangstevne sist, så er veldig fornøyd med kun en bom ned! Målet var å komme helskinnet igjennom (uten alt for mye tullball) og sammen over målstreken! Det klarte vi!!;) Stolt av lille Loppa i dag!;)


Martine Haldammen og Hesa Naughty Boy red 60cm og 70cm. I 60cm fikk dem 4feil- i 60cm fikk dem 4feil.

Martine sin egen kommentar til stevne:

veldig fornøyd med Naughty sin innsats i klassene, første gang både han og jeg starter er sprangstevne, og det ga virkelig mersmak. Vi hadde et riv i begge klasser, men suer fornøyd uansett, og gleder oss til å trene mer frem til neste års sesong.

Marie Tuverud og Disco red 60cm og 70cm. I 60cm fikk dem 4feil. I 70cm fikk dem 16feil.

Marie sin egen kommentar til stevne:

Årets siste sprangstevne og Disco var sykt fin, litt tittete, men viser at han elsker det!! i &60cm fikk vi 4feil (1riv) og i 70cm fikk vi 16 feil, hvor to av dem er stopp 8 var tidsfeil<3 Babyen er flink, og nå får han en velfortjent ferie, før vi setter i gang med nye mål i 2019!

Julie Løvtjernet og Bel Air red 60cm og 70cm. I 60cm fikk dem 4 feil i andre fase og ble første uplasserte. I 70cm var dem feilfrie.

Julie sin egen kommentar til stevne:

Bella var super idag vi fikk feilfri i begge klassene. I 60cm fikk vi 4.plass og i 70cm fik vi 8.plass. Jeg rei ikke så krappe svinger så mistet veldig mye tid på det. Men Bella gjorde alt hun fikk beskjed om! Det var helt klart jeg som gjorde noen feil der. Men dette er jo siste stevne og jeg sitter igjen med en suer ridefølelse. Vi kommer sterkere tilbake neste år!


Malin Persson og Cheval Noir red 80cm og 90cm. I 80cm fikk dem en feilfri runde. I 90cm fikk dem 4feil.

Gro-Elin Amundsen og Elvis red 80cm og fikk en feilfri runde som resulterte i en 6.plass av 24deltakere.


Anett Grinder og Passion Forest red 80cm og 90cm. I 80cm fikk dem en feilfri runde. I 90cm fikk dem også en feilfri runde som resulterte i 3plass.

Anett sin egen kommentar til stevne:
Ridningen var ikke helt på topp i dag, men resultatet ble bra:) Red feilfri i 80cm og 90c. Endte på en 2.plass i av 19 startende i 90cm.


Lisa Bekkemoen og RR For Your Pleasure red 80cm og fikk en feilfri runde.

Lisa sin egen kommentar til stevne:

Pleasure var veldig rolig og fin i dag, gøy å komme i gang igjen etter en lang periode med skader! Vi tar det sakte men sikkert fremover og gleder oss til fortsettelsen!

Tine Rebecca Berg og Bellatrix de la Luna red 105cm og 115cm. I 105cm fikk dem en feilfri runde og tok med seg 2.plassen hjem. I 115cm fikk dem også en feilfri runde.

Tine sin egen kommentar til stevne:

Jeg er veldig fornøyd i dag, til tross for at det ble litt stress på begynnelsen gjør Alice akkurat det hun skal og gjør det i tillegg med glans. Feilfri og nummer 2 i den første klassen var veldig morro, men kanskje enda mer morro var det med den feilfrie runden i 115cm. Det er bare Alice sin andre 115cm:)

Ingrid Dalsberget og Sato 13 red 105cm og fikk 6feil.

Ingrid sin egen kommentar til stevne:

Fin og lydig hest, et surt stopp på min kappe. Veldig fint siste stevne denne sesongen:)


Andrine Moss og Forrest T.S. Red 105cm, og sammen med sin andre hest Tykes Kahron red hun 115cm og 120cm. I 105cm med Forrest fikk dem en feilfri runde og ble første uplasserte. Sammen med Kahron i 115cm så ble det en feilfri runde og i 120cm fikk dem 12feil.

Andrine sin egen kommentar til stevne:

Er veldig fornøyd med begge to. Godt at Foffo var på jobb igjen:) og Kharon hadde mange ifine sprang. Desverre datt det noen bommer i 120cm, men sånn er det bare:)


Iselin Berg Johansen og MHS Austerity red 115cm og fikk en feilfri runde som resulterte i en 1.plass.

Iselin sin egen kommentar til stevne:

En fin avslutning på sesongen 2018 med Vicki! Avsluttet med 1.plass i 115! Dette har vært et fint halvår med Vicki. Gleder meg til fortsettelsen og 2019<3.

Amanda Engh og Anthea 52 red 115cm og 120cm. I 115cm fikk dem en feilfri runde som resulterte i en 3.plass. I 120cm fikk dem 4feil og ble første uplasserte.

Amanda sin egen kommentar til stevne:

Super fornøyd med Anthea i dag<3 Utroli gøy å s utviklingen hun har hatt denne sesongen, og jeg gleder meg masse til å jobbe med hun videre. Har troen på at 2019 kan bli enda bedre:)

Emma Nilssen og Zucherro red 115cm og fikk 19feil.

Emma sin egen kommentar til stevne:

Syns alle korkere gjorde en god jobb, og de som hjalp til var kjempe flinke!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.