17.02.2019 – Spangstevne med Hallmesterskap

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 20. Feb 2019

Skrevet av: Linn Ødegården


Nok en super stevnedag over på hjemmebane hos oss. En super KORKA gjeng sto på gjennom hele dagen og var med på å gjøre dagen komplett. Som de fleste andre stevnedager så var det klasser for de aller fleste. Vi slo igang med 70cm clear round og opp til 120cm.


Andrine Moss startet LB+5 og LA sammen med den ene hesten sin Tykes Kharon. I LA fikk de en andre plass.


Andrine sin kommentar til stevne:

Årets første stevne med Kharon er unnagjort. Han har ikke hoppet noe særlig i vinter, så i 115 trodde han nok at han var unghest fremdeles, og var dessverre litt vel ivrig, og da detter det et par bommer. I 120'n hadde han fått ut litt energi og glede av å hoppe igjen, så da var han veldig fin og ridbar:) Et riv med han er absolutt et bra resultat, så er veldig fornøyd :DAmanda Engh startet LB+5 og fikk en første plass i klassen, og ble vinner av Hallmesterskapet for senior!


Amanda sin egen kommentar til stevne:

Jeg er super fornøyd med Antheas innsats. Hun føltes kvikk og våken ut, så nå er vi klare for nhf!Andrea Bakke og Danny Boy startet LD clear round og fikk en feilfri runde.


Andrea sin egen kommentar til stevne:

Første stevne med Danny gikk over all forventning! Litt spent og frsh hest, men jobber bra i rundene! Han tar alt på strak hov så ser frem til mange nye erfaringer sammen! Alt i alt en super dag med mange gode ekvipasjer<3


Julie Kvisla startet LD clear round og LD+10. De fikk en feilfri runde i clear round og fire feil i andre klasse.


Julie sin egen kommentar til stevne:

Veldig fornøyd med sesongens første stevne! Pga lite trening innen sprang i det siste og en overenergisk hest stilte jeg til start i 80cm og 90cm med null forventninger. Men King imponerte meg nok en gang og leverte to nokså fine runder<3 Clear round i 80 og et riv i 90.Lisa Bekkemoen og Pleasure startet LD+10.


Lisa sin egen kommentar til stevne:

Pleasure var glad og våken i dag, veldig positiv og fornøyd! Feilfri i 9+cm, vi bygger oss sakte men sikkert oppover og gleder oss til flere stevner:DAnett Grinder og Passion Forest  startet LD og LD+10 og fikk en fjerde plass.


Anett sin egen kommentar til stevne:

Er veldig fornøyd med stevnet, har ikke trent så mye i vinter så hadde ikke så mange forventninger. Hoppet 80&90cm og fikk en fjerde plass i 90cm:)Mari Johansen og Popeye startet startet LD+10 og fikk en tredje plass.


Mari sin egen kommentar til stevne:

Ganske fornøyd med to feilfrie runder siden vi ikke har hoppa et hinder siden oktober. Flink ponni.Emilie Aurstad og Quorate's Noblige startet LD og fikk fire feil.


Emilie sin egen kommentar til stevne:

Årets første stevne for meg og Noblige, og første stevne på 9mnd. Noblige hoppet helt supert og blir bedre og bedre for hver gang. Vi gleder oss til fortsettelsen!
Malin Løvenstad og Cadeau K startet LD og fikk en feilfri runde.


Malin sin egen kommentar til stevne:

Planen var bare at vi skulle ha det gøy – og GØY det hadde vi virkelig!:D
Anneli Øiseth startet 70cm clear round og fikk fire feil.


Anneli sin egne kommentar til stevne:

Jeg er så fornøyd med årets første stevne! Det var første gang Happy så konkurransebanen. Han tok alt med knusende ro, og oppførte seg eksemplarisk. Vi hadde en bom ned i 70cm, men det viktigste for oss var kun å få en god opplevelse, og det kunne ikke gått bedre:D
Juliie Løvtjernet og sin nye hest North Hollow Lenny startet 70cm cleard round og fikk fire feil.


Julie sin egen kommentar til stevne:

Jeg syns det gikk veldig bra på vårt første stevne sammen! Det var bare jeg som gjorde noen små feil. I 70cm fikk vi et riv som var min feil, men vi endte likevel opp med 4.plass. I 80cm fikk vi to riv som også var min feil. Men vi skal bruke enda litt mer tid på å bli bedre kjent. Alt i alt så syns jeg det gikk veldig bra<3

Marie Tuverud og Disco startet LD og fikk fire feil.


Marie sin egen kommentar til stevne:

Stevnedag på hjemmebane, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, en skikkelig fresh hest som var så og si på jobb hele tiden! I 70cm var vi feilfrie, nytt bitt som gjorde at jeg sleit litt med hvor mye jeg skulle holde han igjen, og hvor mye jeg skulle slippe opp, men likevel jobber han ganske bra over hindrene. Vår andre 80cm var han rå fin og 110% på jobb, vi fikk et riv og en utrolig fin ridefølelse! Har virkelig tro på at denne hesten når langt!!
  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.