D-stevne sprang m/klubbmesterskap 10.11.19

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 11. Nov 2019

Denne helgen arrangerte KORK d-stevne i sprang med innlagt klubbmesterskap😍 Det ble en lang og kjølig, men også koselig og morsom dag med mange startende fra flere klubber. Vi hadde klasser fra LD til LA ponni og 70cm til 120cm hest.

I år ble det klubbmesterskap i 100cm, hvor gullet gikk til Ingrid Dalsberget på Sato🥇 sølv til Julie Løvtjernet på Lenny🥈 og bronse til Andrine Haukerud på Vestas🥉 Vi gratulerer!

Rytternes egne kommentarer til stevnet:

Anneli Øiseth:
Jeg og Happy startet 80cm og debuterte i 90cm på stevnet. Happy har nå skjønt hva et sprangstevne går ut på, så han var en smule fresh. Men han gjør sitt aller beste, og gjør veldig mange gode sprang.


Julie Marlen Løvtjernet:
Jeg syns dagen var superbra. Lenny hoppet veldig! Vi fikk en feilfri runde i 90cm med 70 i stilpoeng. Vi var også feilfrie i 1m og fikk 2.plass i klubbmesterskapet.


Marie Tuverud Høva:
Disco var veldig fin, til tross for en måned med mye nedturer! Vi ble eliminert i 1m på 2. Hinderet, men det gjør ingen ting da han var så fin på det første hinderet.


Ingrid Dalsberget:
Fornøyd med dagen, super hest. Det var morsomt, gøy når det går bra. Vi rei 1m og 1.10m. Første gang som klubbmester på Sato.


Emma Radford Nilssen:

Ikke helt fornøyd med egen ridning på egne hester, men på Bibbi var jeg tøff hvertfall, og kom da til mål. Og sist men ikke minst, jeg holdt meg på! Men hestene er alltid flinke da.


Andrine Moss:
Vi var ikke på jobb i hver vår klasse, jeg var ikke fokusert nok i 110, mens Kharon var veldig ivrig. Noe som resulterte i to riv. Og han var ikke fokusert på oppgaven i 120, der han omtrent plukker alle hindrene jeg styrer på. Valgte derfor å trekke meg i 120, etter at vi fikk et par fine sprang etter hverandre.


Tusen takk til alle som kom for å ri og hjelpe til 🙌🏼 Nå er det ikke lenge igjen til årets siste stevne, d-stevne dressur m/innlagt klubbmesterskap! Vi gleder oss, og håper at alle som kan kommer for å hjelpe til og ri 😍 så vi får en fin avslutning på årets sesong!💪🏼


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.