KORKere til NHF

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 8. Feb 2020

Kongsvinger og omegn rideklubb vil stolt presentere to herlige jenter! De trener og trener, jobber og står på. Under kvalifiseringen til NHF’s FERD rideskolecup tidlig i januar, sikret disse to jentene seg finaleplass! Jessica og Kristin 🐴 ”FERD Rideskolecup er en landsdekkende konkurranse i sprang og dressur for rideskoleelever i alle landets rytterkretser. For å komme til finalen må du ri et kvalifiseringsstevne. De to med best resultat fra hver krets kommer til finalen som arrangeres under Norwegian Horse Festival”. Les mer om FERD cup her: https://www.ferdcupene.no/ferd-rideskolecup
 

Bilde av Kristin og Jessica fra kvalifiseringen til FERD cupenVi har stilt jentene noen spørsmål om hverdagen og NHF:
Hva liker du best med hest?
Hvordan var det å kvalifisere seg til NHF/FERD cupen?
Fortell hva du føler rundt hele FERD kvalifiseringen og ikke minst finaleplass?
Har du sommerfugler i magen?
Hva gleder du deg mest til under FERD cupen?
Hvilken rideskolehest er din favoritt?
Hvordan har du det i stallen og i rideskolen?
 

Svar fra Kristin:

Det jeg liker best med hest er vel kanskje å hoppe, fordi det føles som å fly, og at jeg klarer å styre et så stort dyr. Det var veldig gøy å kvalifisere meg til NHF og ble veldig glad siden det var mitt første stevne. Ble superglad da jeg fikk finaleplass og glad for at jeg får representere KORK.

Jeg har masse sommerfugler i magen og gleder meg masse! Det jeg gleder meg mest til er å oppleve noe så stort som NHF og ikke minst å kunne være sammen med Jessica under NHF.

Favoritt skolehest er nok Ebba! Jeg har det veldig gøy og koselig i stallen og i rideskolen. Sammen med venner og hester.
Bilde av Kristin

Svar fra Jessica:

Jeg liker best at hester lærer deg mye. Og at de er veldig morsomme å holde på med både på ryggen og på bakken. Det var veldig gøy å kvalifisere seg til FERD, og jeg fikk veldig mye motivasjon av det!

Det var veldig gøy å bare være med på kvalifiseringen, men det var jo ekstra gøy å komme videre til finalen. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med de andre som skal være med. Og selvfølgelig blir det veldig morsomt å kunne delta på et så stort arrangement på en så stor arena.

Jeg har litt sommerfugler i magen ja. Jeg er veldig spent på hvilken hest jeg får, og ikke minst hvordan det kommer til å gå når jeg skal ri. Men jeg gleder meg veldig. Jeg gleder meg mest til å møte hesten og ri. Og jeg gleder meg også til å bli kjent med de andre som skal være med.


Min favoritt skolehest er Bella. Hun har lært meg utrolig mye på kort tid. Jeg har det veldig morsomt i stallen! Jeg har mange venner som jeg har det gøy med. På ridetimene lærer vi mye og vi har det veldig morsomt sammen.

Bilde av JessicaVi håper at mange KORKere kommer for å heie på jentene under Norwegian Horse Festival 2020! Billetter fås kjøpt på http://www.hestefrelst.no, her finner man også program for de forskjellige dagene! Lørdag 15. februar starter finalen, med dressur fra kl. 08:45. Siste del av finalen er sprangen, som går på søndag 16. februar fra kl. 09:30, etterfulgt av premiering både for dressurdelen, sprangdelen og sammenlagt! Vi vil ønske jentene masse lykke til 🥰


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.