Drømmer du om å drive egen rideskole?

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 3. Aug 2020

Drømmer du om å drive din egen rideskole?
Her ligger alt tilrettelagt for nettopp det! Kongsvinger & Omegn Rideklubb (KORK)  holder til på Hov, like utenfor Kongsvinger. Ved rideanlegget avholdes det treninger, stevner i sprang, dressur og feltritt, samt at vi har en stor etterspørsel etter rideskole. 

Stallen ble bygget i 2006 og har de fleste fasiliteter som kan forventes av en nyere stall. Det er plass til omtrent 30 hester og ponnier fordelt på en privatdel og en rideskoledel. Boksene måler 3x3m og alle har eget vindu som kan åpnes. I stallen finnes det også et eget pussespilt, to vaskebokser, klubbrom, bad med dusj, samt vaskerom. Skolestallen og privatstallen har separate salrom. Alle hestene har egen gruset paddock med oppgraderte gjerder for et par år siden. 

Rideanlegget har to ridehus på henholdsvis 20x60m og 20x40m. Dette gjør at det er plass til at en rekke ryttere kan benytte våre fasiliteter samtidig, også om vinteren. Begge ridehusene har filtbunn, og fremstår som lyse og fine. I det store ridehuset er det et eget klubbrom med kiosk, kontor og toaletter. I tillegg finnes det en utendørs ridebane 20x60m med filtbunn, en ridebane 80x80m med grus og en terrengbane som strekker seg rundt området. 

KORK ser etter en hestekyndig pådriver som ønsker å drive en egen bedrift i form av rideskole. Anlegget har perfekte fasiliteter -  Vi mangler bare en lidenskapelig person som ønsker å drive rekruttering i klubben og vil fremme nye ryttere i området. Vi søker en person som ikke er redd for å ta i ett tak, som er løsningsorientert og samarbeider godt med andre. Hvis du trives med å undervise og ønsker å spre rideglede, ikke nøl med å ta kontakt med oss. 

Personlige egenskaper:
- Blid og imøtekommende 
- Ordensmenneske 
- Serviceinnstilt 
- Ivaretakende av dyr og mennesker 
- Erfaring fra arbeid med barn og ungdom er en fordel

Kvalifikasjoner:
- Bred erfaring med hest. 
- Gjerne utdanning/kurs innen undervisning
       (Ridelærer eller trenerutdanning)
- Genuint interessert i rekruttering 
- Førerkort klasse B. 

Det er mulighet for å medbringe egen hest.
Besøk gjerne vår nettside for mer informasjon 
Ved interesse og spørsmål ta kontakt med Els Marie Verstegen på telefon; 92866757.
Skriftlig søknad sendes: post.kork@hotmail.com
Søkere vurderes fortløpende.

Vi ser frem i mot å høre fra deg!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.