Mathilde og Confido

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 8. Jun 2021

I søket etter drømmehesten prøvde Mathilde Haugen seg på hesten Nutella, men hun viste seg å være litt for ung og uerfaren. De prøvde lenge, men måtte til slutt innse at hun ble for krevende. Mathilde ble uten hest i noen måneder, mens hun ventet på at drømmehesten.

Men endelig dukket hesten Confido opp, en søt liten mecklemburger vallak født i 2011 (etter Sir Cisco). Han hadde gått mye 110, men også vært ute i et par 120 klasser. En skikkelig gentleman, som alltid gjør sitt beste. Snill som dagen er lang og skikkelig kosete. Står alltid og hviler mellom sprangbanene og på stallgangen, men når han skal jobbe så våkner han alltid. Så i slutten av mars i år kom endelig hesten Mathilde hadde ventet på hjem til henne. Fido har bodd så og si hele livet sitt på Hamar, så han har ikke flyttet langt. 


De to har allerede fått prøvd seg på stevnebanen. De var på et sprangstevne på Solør, hvor de vant 80cm av 25 startende og fikk et riv i 90cm. Dressur hadde han aldri startet tidligere, så de tok en rolig start inn på dressurbanen på et klubbstevne på Eidskog ride og kjøreklubb. Der fikk de 68% i LC:3 og vant klassen. De prøvde seg også i et LB program til 62,9%. 

De har et kortsiktig mål for øyeblikket, som er å bli klare til å ri 3.divisjon (100cm) under Norgesserien i Drammen i august. Ingen høyere eller store mål enda, annet enn å kose seg sammen og utvikles. Men et ønske om å komme ut i middels klasser i dressur igjen er tilstede.


Gratulerer så mye til Mathilde som har funnet drømmehesten! Håper alt går supert for dere videre, og masse lykke til med stevner og alt mulig av spennende ting dere skal finne på fremover!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.