Tommy på fjordhest NM🤩

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 10. Jul 2021


Ankom Fjordhest NM 2021 i Drammen på søndag. Spent før mitt 2. nryf stevne og mitt første NM. Sølvgut virket til å være i god form og godt humør.

Dressuren gikk over all forventing. 1.plass. Kjørte til 75,6%, mens 2.plassen kjørte til 67%. Utrolig morro. Mye klaffet, men mye kunne vært bedre.

Maratondagen startet med sprutregn rett før vi skulle ut, men det ble opphold og sol akkuratnår vi gikk ut av ridehallen. Sølvgut virket som han var full av energi og klar. Det var han. Godt tempo igjennom hvert hinder. Han ha alt! Det holdt og vi fikk en 1.plass.

Presisjonskjøringen var jeg mer spent på da dette ikke er min sterkeste gren og jeg visste at hesten hadde hatt en tøff dag, dagen før. Sølvgut viste seg og allikevel være i topp form, styrbar og full av energi på oppvarmingen. Vi fikk best tid med mer enn 9 sek., men dessverre et riv. Det ga oss en 13.plass av 21 startende.

Allikevel hadde ikke det noe å si for sammenlagt DMP-lett klasse. Vi fikk 1.plass. Og prisen "årets nykommer". Kunne ikke vært mer fornøyd med teamet, groomen og hesten.


Og vi kan ikke si mer enn HERREGUD Tommy, du er jo helt RÅ! Gratulerer så mye! Virkelig et vel gjennomført NM dette her, og dette vil vi se mer av🤩

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.