Stevnehelg KORK 10-11.07.21

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 13. Jul 2021


Helgen 10 & 11 juli hadde vi igjen utestevne med dressur på lørdagen og sprang på søndagen. På lørdag bøtta det ned, men dressurhestene kom seg trygt igjennom programmene sine uten drukning. Sprangrytterne derimot fikk strålende sol, en fortsatt noe våt bane, men det tørket godt utover dagen😄 mange startende begge dager i helgen, med 41 i dressuren og 124 i sprangen. KORKerne var godt representert på premieutdelingene også denne helgen:

Premierte KORKere dressur:
LC: 2. plass til Anneli Trøbråten & Ekras Capicia, 3.plass til Mona Sagen & Orven's Cashcalido, 4.plass til Jeanette Granerud & Siluett Lasch.
LB: 1. plass til Silje Digerud & Impression, 3. plass til Mona Sagen & Orven's Cashcalido

Premierte KORKere sprang:
Hest 90cm: 1.plass til Ingrid Caroline Tangen & Elviras Shade of Grey, 2. plass til Julie Marlen Løvtjernet & Fandango, og delt 4. plass til Emilie Revholt Aurstad & Sawina og Mathilde Olivia Haugen & Confido
Hest 100cm: 2.plass til Julie Marlen Løvtjernet & Fandango

KORKernes egne kommentarer til stevnet:
"I helga var jeg og Fandango på stevne igjen! Veldig fornøyd med begge rundene i 90 og våres første 1m sammen! Feilfri og 2.plass i begge klasser. Han var virkelig en stjerne 😍".

"Jeg og Fido startet LB:4 på lørdag og fikk 61,6%. på søndag fikk vi 4.plass i 90cm med feilfri runde og ett riv i vår første 100cm sammen🐎 så nå er vi kvalifiserte til Norgesserien😍 er veldig fornøyd og Fido har vært flink hele helgen❤️".

"På sprangstevnet i helgen startet jeg og Sawina LD+10 og LC. Sawina leverte en feilfri runde i LD+10 som endte med delt 4.plass i klassen med 73,5 i stil. I vår andre LC fikk vi null feil i første fase og 4 feil i andre fase. Sawina var veldig fin og vi gleder oss til flere stevner!🤩".

"Vellykket stevnehelg på hjemmebane! Lørdag rei vi dressur. Litt gira hest etter galopp som første til 63% i LB og noen dyre feil i LA som gjorde at vi fikk 61%, men veldig fornøyd med Disco som begynner å takle ting ganske greit! Søndag rei vi to sprangklasser, hvor vi ble eliminert på hinder nummer 4, men fikk en superfin følelse før det. i 80cm valgte jeg å trekke meg fordi han aldri kom helt på😁".

"Jeg og Capicia startet både dressur og sprang denne helgen! På lørdag red vi LC og LB. I LC red vi til 68,4% og vi fikk en andreplass🥈 i LB red vi til 62,5%🥰 På søndag red vi 80&90 med 4 feil i hver klasse men gode stilpoeng på 73,5 og 74🌟 Capicia hoppet helt supert, og jeg er kjempe fornøyd med hele helgen❤️".

"En ny stevnedag er over! Det ble en våt fornøyelse, men verdt det🌧 Pression leverer et bra program, til tross for tung og våt bane❤️ vi red LB til 66,4%og seier i klassen❤️ gleder oss allerede til neste stevne💪🏼😍".

"Vi startet 90cm og Janne slår til med en feilfri runde med 74,5 i stil og det ble en 1.plass i klassen🥰 jeg er skikkelig fornøyd og endelig er vi på god vei tilbake til der vi var, etter en god del nedturer og motivasjonen ikke har vært helt på topp❤️ men endelig satt den🙌🏼".

"Helgens stevne var Vesla sitt første stevne. Vi startet LC, hvor hun gikk til litt over 65% og tok med seg 4.plassen🤩 Veldig fornøyd med debuten, og at hun var så ridbar og oppmerksom på meg både på oppvarmingen og innenfor railen, selv med mye å titte på rundt seg!🙌🏼".


"Jeg rei kun Quick på stevne denne gangen siden jeg delvis har lånt bort Kharon til Hege for en periode. Quick gikk sin andre 1meter. Han syns fortsatt det er veldig mye som skjer på en stevnearena, som han må få med seg, så han er ganske propell frem til vi kommer inn på konkurransebana. Han hadde heldigvis spart akkurat nok energi til å orke og komme seg til mål med en superfin feilfri runde🤩 veldig fornøyd med at vi hadde bra rytme hele veien og at han er på jobb fra start til mål☺️".

"Stevnehelg på Kongsvinger med Tykes Kharon. Denne helgen red jeg Tykes Kharon som jeg er så heldig å få låne. Vi red 1m og 1.10m denne gangen også. I 1m ble det en feilfri runde og fin flyt. 110 startet også veldig fint, men en misforståelse mellom de to siste hinderene endte dessverre med fall på siste. Uansett ganske fornøyd, men litt irritert over fallet".

"En meeeget våt dag! Lc:3 og Lb:4 endte med meget gode resultater til tross for bittelitt fuktig underlag! La oss kalle det en innsjø på 80x80 med en hvit rail midt på! Cash var meget sliten, og jeg jobbet som aldri før, det resulterte i 3. plass i begge klasser! Utrolig stolt over den fine hesten, "bronsemedalje" i svømmeknappen i begge klasser! Tusen takk til alle fine flotte mennesker som ofrer timepåtime for å få dette i havn! Det krever enormt mange dugnadstimer for å få til stevner! En flott ståpå gjeng med korkere gjorde det mulig! Tusen takk til alle frivillige der ute🥰".

"Vi startet LA på lørdag etter en rolig periode. En utrolig tung hest å ri, men vi kom oss igjennom med en grei prosent. Selv om været ikke var helt på vår side denne dagen, synes jeg det var en fin stevnedag med nye erfaringer🥰".

"Veldig fornøyd med Welan under lørdagens dressur! Vi rei LA:2, samme som vi gjorde i Drammen helgen før. Prosenten stiger, og det samme gjør ridefølelsen på stevner - så kort oppsummert: vi er på rett vei🥳".


Dommerboden koste seg også på stevnet i helgen, med fast inventar, pizza og godt humør. Gratulerer alle ryttere med flotte runder❤️ og tusen takk for alle timene dere KORKere legger inn av fritiden deres for å få stevnet til å gå rundt, før, under og etter stevnet❤️ heia KORK, dere er best🥰


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.