KORK i Norgesserien

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 11. Aug 2021


Forje uke tok flere KORKere turen til Drammen for å delta i Norgesserien! De stilte med to lag, ett i 4.div og ett i 3.div. Det ble dessverre ingen finaleplass denne gangen, men rytterne er fornøyde med all erfaring, fine runder og god stemning 🤩

Bilde 1&3: Helene Gjerde Aamdal

 "Else - Victoria deltok på Norgesserien for føeste gang. Hun var med i 4. div med ponnien Dark Boy. Hun rei warm up klassen og var feilfri. 1.avd i Norgesserien var hun eneste feilfrie på sitt lag, i 2.div måtte hun dessverre ta en volte da det gikk veldig fort og hun hadde mistet grepet på tøylen. Laget kom dessverre ikke til finalen, men hun er kjempefornøyd med din og lagets innsats! Det har vært god stemning og alle har vært flinke til å heie på hverandre. Avsluttet stevnehelgen med å ri trøste finalen, 80 cm hest. Rei en dobbel null runde, hadde en god ridefølelse og godt å avslutte stevnet slik🤗".


"På onsdag red vi en feilfri warmup klasse. Vi red 3. divisjon(100cm) i Norgesserien. I 1.avd av Norgesserien ble det 8 feil, mens i 2.avd var vi feilfrie 🐎 Vi valgte å ri en åpen klasse på lørdag, 100cm, ettersom vi ikke kom til finalen og der hadde vi en feilfri grunnomgang, men et riv i omhoppingen 🥰 Vi har kost oss veldig mye, og det er ingen tvil om at KORK har den beste heiagjengen 🥳

Bilde 2: Helene Gjerde Aamdal

 "Jeg og Capicia startet 4. divisjon. Vi fikk en bom ned første dagen, mens andre dagen ble vi feilfrie med 73,5 i stil 🌟 Laget gikk ikke til finalen, så da valgte jeg å ri åpne klasser på lørdag. Der startet vi både 80&100cm, og hadde feilfrie runder i grunnomgangen. Men et riv i omhoppingen som tok oss fra plassering i begge klassene 😅 vi hadde uansett en kjempe fin tur, og vi lærte masse ❤️".


"Fandango har vært så snill alle dagene i Drammen. På onsdag startet vi warm up klassen for å kjenne på hvordan ting var. Han var så fin, men vi fikk dessverre en bom ned som var helt klart min feil. På torsdag fikk vi også en bom mens på fredag var vi feilfrie! Laget kom dessverre ikke videre, men det gjorde ingenting. Alle lagene var så flinke og det var morsomt å se alle ri! Derfor valgte jeg å starte en klasse på lørdag, vi ble feilfri og 4.plass. Veldig fin avslutning på helgen, kjempe fornøyd med Fandango som har vært en stjerne alle dagene".

"Casino var skikkelig flink hele uken vi var i Drammen ❤️ På torsdag hadde vi en super god start med en veldig fin runde men et filleriv. På fredag var vi feilfri og jeg fikk en så god ridefølelse❤️ Siden laget ikke kom til finalen, red vi heller en klasse til på lørdag. Der ble vi feilfri og endte på 7.plass av hele 40 startende🤩 Det var en veldig hyggelig uke med flere av medlemmene fra KORK, håper ikke det blir så lenge til neste tur❤️"

"Jeg er veldig fornøyd med hvordan Q har oppført seg i Drammen i helga. Dette var hans første stevne der han måtte overnatte. Han syns teltstallene var en helt grei overnattingsplass. Han brydde seg ikke om hverken vanngraver, blomster, innfangere, el-sparkesykler eller noe i det hele tatt, og ga det ikke så mye som et blikk. Var virkelig på jobb inne på arenaen og gjorde så godt han kunne. Vi fikk noen riv totaltsett, og han gikk litt tom for bensin etterhvert, men det er bare en treningssak. Er superfornøyd med hvordan han takla denne gedigne arenaen med glans 🤩 og Kharon var en super læremester for han i forhold til å takle bortestevner😊".

"Vi var en stor gjeng fra klubben som reiste til Frammen for å ri Norgesserien og stilte med 2 lag. Igjen fikk jeg låne Tykes Kharon av Andrine! Det er noe helt eget med helgestevner, så gjett om vi koste oss med flere dagers konkurranse, kjentsfolk og god stemning. Jeg og Kharon innledet helgen med en ok 8 feils runde også ble det bare bedre utover helgen. Så alt i alt er jeg veldig fornøyd. Og dette gav virkelig mersmak!".  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.