Landsmesterskap i sprang

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 9. Aug 2015

Tine Berg og Malin Engebretsen startet under Norges første landsmesterskap i sprang. De har skrevet et lite referat fra sin stevnehelg i Drammen:

Malin:

Torsdag var det kun en oppvarmingsklasse på 1.10 cm. En helt grei runde og 0 feil. Fredag 1.10cm. Med en hest som ikke var på jobb ble det 8 feil, rytmen var ikke helt på plass så kom alltid på et halv steg. Endte da på 64 plass av 108 startende. Lørdag 1.10cm. Var det 103 startende. Hesten var fortsatt ikke på jobb og fokuserte egentlig på alt annet enn det den skulle. Men vi fikk en 0 nullrunde. Søndag. Siden vi sto med 4 feil ble det B finalen. Hesten var mer på jobb enn de andre dagene og siden deg var en runde som avgjorde på tid bestemte jeg meg for å satse alt og ri så raskt som jeg kunne. Det ble klassens beste tid, men fikk dessverre en bom ned på siste hinder da vi kom før nærme. Endte da på 21 plass.


Foto: Reidun Monsholm


Tine:

Første dagen av landsmesterskapet i Drammen skulle jeg ri en 110cm warm up klasse, Tequila var feilfri og rytterfølelsen veldig god! Fredag var det klart for 1.Avd i landsmesterskapet og det var nok litt mer nerver ute å gikk i denne klassen, men nervene ødela ikke og både hesten og jeg var godt skjerpet, og det førte til en veldig jevn og feilfri runde, som gjorde at vi ble stående på 1.plass sammen med de andre med null feil frem til 2.Avd.
Lørdag var det ny dag og klart for andre avdeling, jeg var sent ute i klassen siden så jeg fikk se noen før meg ri! Tequila føltes litt ufokusert ut på oppvarming, og da de ropte meg opp måtte jeg gå inn på banen selvom hun ikke var helt på plass... De første hindrene hoppet hun veldig bra, men da vi kom til en litt vanskelig linje slapp jeg henne fra meg og sluttet å ri, noe som gjorde at denne klassen ble litt stang ut... Jeg tok på meg skylden, og måtte innse at A-finalen hadde glippet!

Siste dagen av landsmesterskapet ble det derfor B-finale på meg og Tequila, siden hun hadde stoppet litt dagen før var jeg redd for at det skulle henge igjen litt! Så planen var å ri en god runde for å få en god følelse igjen, men etter oppvarming og vi hadde kommet over hinder nummer 1 kjentes hun så fin ut at jeg valgte å prøve og gi alt! Tequila var så absolutt med på leken, noe som endte med seier etter at jeg nervepirrende hadde stått å sett på 50 ekvipasjer ridd gjennom klassen. Jeg kunne fornøyd dra hjemover igjen med en tre farget sløyfe og dekken :)Foto: Privat

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.