Sesongens siste utestevne?

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 16. Okt 2015

Forrige helg arrangerte KORK det som trolig blir sesongens siste utestevne. Gradestokken har så vidt begynt å krype under 0 om nettene og snart venter en spennende innendørssesong for våre ryttere.

Det ble arrangert klasser fra 50cm til 1.30m, med bra startfelt i samtlige klasser. Totalt stod 115 starter på startlistene denne dagen, noe vi er veldig fornøyde med :)

Blant KORK-rytterne som hevdet seg finner vi Ida Slorafoss/Moonhawk og Mona Sagen/Top Secret. De to ble plasserte som nummer 4 og 5 av 23 startende i 80cm.

I 90cm var det ponniekvipasjene som var klart best, og seieren gikk til Caroline Tangen og Anisette med Lisa Bekkemoen og Champ på en fin 3. plass.

Ponniene var i slaget i denne dagen, og også i 1m ble det seier til en ponniekvipasje fra KORK. Iselin Berg Johansen og Woodstock Lucky Lad vant klassen som hadde 23 startende. Emma Radford Nilssen ble plassert som nummer 6 med hesten Zucherro.

I 1.10m ble det nok en gang plasserig til Emma, denne gangen ble det en fin 3. plass. Dorthe Jørgensen vant 1.20m på hesten Cantina og tok også seieren i 1.30m med Show Off. Andrine Moss og Tykes Kharon fikk 2. plass i 1.30m.

Det var også en rekke andre korkryttere som deltok og hadde mange gode runder denne dagen, mens som ikke havnet øverst på resultatlisten. Fullstendig resultatliste fra dagen kan du finne herFoto: Janne Slorafoss


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.