Oslo Horse Show kort oppsummert

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 26. Okt 2015


Det er en uke siden Norges største ridestevne lukket dørene med to KORK-ryttere på resultatlistene. Her er OHS kort oppsummert:

Stine og hesten Carmen var med på å åpne ballet torsdag morgen, kl 08.00 startet nemlig den nasjonle felleskjøpet-cup klassen som Stine var kvalifisert til å ri. De åpnet med 4 feil og en plassering blant de 20 beste på resultatlisten. Denne klassen gikk i 1.20m.
Dorthe red dagens internasjonale 1.40m klasse med hesten Show Off og også her ble det 4 feil. Med svært mange gode ekvipasjer ble det en plassering som nummer 27 av 47. Begge jentene var fornøyde med åpningen av helga og sultne på 0-runder :)

Fredag morgen var Stine og Carmen i ilden igjen. Denne gangen gikk det både fort og feilfritt og de plasserte seg på 2. plass av 30 startende. En meget god prestasjon.
Dorthe og Sofus åpnet sin runde i 2* 1.40m på en mesterlig måte og holdt nullen helt til nest siste hinder der det ble et hardt møte med Walber-bunnen i Telenor Arena. Etter et sykehusbesøk ble det konstatert kragebeinsbrudd, men Dorthe var, som ekte hestejenter, på plass igjen i arenaen allerde lørdag, riktig nok på tribunen med armen i fatle.

Stine og Carmen hadde to riv i lørdagens 1.25m klasse og avsluttet årets Oslo Horse Show som nummer 20 på resultatlista.

Det var mange kjente KORK-fjes å se i arenaen denne helgen, og jeg vil tro det er mange hester og ponnier som har fått mye fint og nytt utstyr. Jeg håper også at mange har blitt inspirerte av å se verdens aller beste ryttere i aksjon:)


Foto: Kjersti Claussen

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.