Hallmesterskap i sprang

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 16. Mar 2016

6. mars arrangerte KORK og Hedmark Rytterkrets hallmesterskap i sprang for hest og ponni. Arrangøren sier seg godt fornøyd med stevnet som hadde 124 starter, der nesten halvparten startet i 80cm, 90cm og 1m - dette lover godt for rekrutteringen i kretsen!

I 90cm ble det seier til Caroline Tangen og ponnien Anisette, og Ingrid Dalsberget med hesten Sato tok en flott 5. plass. For øvrig red Lisa Bekkemoen/RR For Your Pleasure to feilfrie runder, og det samme gjorde Andrine Moss med hesten Forrest. Det var 25 startende i klassen.

Caroline og Anisette fortsatte dagen med å ta en 3. plass i 1m. Jessica A Nyborg og Calgary J Men ble første uplasserte, mens Silje Lindberg og Guadalupe ble nummer 11 - samtlige ekvipasjer red dobbel 0.

I hallmesterskapet for juniorryttere ble det gull til Jessica og Calle etter en spennende omhopping. Raskeste i omhoppingen var Malin Engebretsen og Quintana, men desverre ble det en bom ned og bronse. For seniorrytterne ble det sølv til Silje Lindberg og Clintetto.

Andrine Moss og Tykes Kharon tok en fin 3. plass i 1.10m, og fortsatte med å ta seieren i 1.20m. Her ble det også en fin 3. plass til Malin og Quintana.


Ponnirytterne fulgte opp med de gode resultatene, og i LA+5 ble det en flott 2. plass til Signe Bøhnsdalen og Magic Miss Magic, mens Hedda Wang og Heitas Zelda ble første uplasserte. Oda Sundkøien og Freddies Lady fikk noen feil, det samme gjorde Iselin Berg Johansen og Woodstocks Lucky Lad.

I MB ble det to feilfrie runder på både Oda/Freddie og Signe/Magic, denne gangen ble det rett utenfor plasseringslisten. Hedda og Zelda fikk 4 feil i denne klassen.


Vi gratulerer med mange gode resultater!

Foto: Janne Slorafoss


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.