1. avdeling Norgesserien

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 30. Mar 2016

Det ble mange flotte resultater til KORK sine ryttere under den første runden av Norgesserien 2016.


De gode resultatene startet allerede i helgens første klasse, LA-ponni, der Iselin B. Johansen og Woodstock Lucky Lad ble nummer 2. I 90cm hest ble det 3. plass til Lisa Bekkemoen og Champ, mens hun ble nummer fem med hesten For Your Pleasure. Emma Trandem/Weltisjan og Andrine Moss/Forrest ble hhv nummer ni og ti. Andrine ble også nummer 13 i 1m.

I 1.10m ble det en flott 2. plass til Emma Nilssen og Sato, foran Dorthe Jørgensen og Cantina på en 3. plass. Andrine, denne gangen med Tykes Kharon, og Jessica Nyborg med Calgary J Men fikk begge fire feil og ble nummer 10 og 12. Andrine og Kharon ble også nummer 3 i 1.20m

Lørdagen startet like bra med en 1. plass til Iselin og WLL og en 2. plass til Signe Bøhnsdalen og Magic Miss Magic i LA+5 for ponni. Oda Sundkøien og Freddies Lady ble nummer fire i klassen. I 90cm ble Lisa og Pleasure første uplasserte og nummer ni, med Champ ble det fire feil i omhoppingen og en 11. plass. Tine Berg og Tequila tok seieren i 1.05m, mens Jessica og Calle ble nummer fem og Ingrid Dalsberget og Sato ble nummer sju.

Tine fortsatte med å bli nummer ni i 1.15m med 4 feil og Silje Lindberg og Clintetto avsluttet med å bli første uplasserte og nummer fire i dagens siste klasse, 1.25mSøndag var det første runde i Norgesserien og lagkonkurranse. I 3. divisjon ble det resultatmessig ikke den beste dagen, men jentene hadde mange gode runder. Lag 2 endte som nummer 14 med totalt 8 feil, mens lag 1 endte som nummer 16 med totalt 16 feil.

I 2. divisjon ble det imidlertid en flott 3. plass til KORK sitt lag med en totalt på 0 feil i både grunnomgang og omhopping. På laget red Emma Nilssen, Tine Berg, Ingrid Dalsberget og Jessica A. Nyborg


Vi takker for nok en flott stevnehelg og ønsker velkommen tilbake :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.