Drammen Spring Tour: helg 1

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 25. Apr 2016

Det internasjonale sprangstevnet Drammen Spring Tour er i gang, og denne gangen er flere av klassene kategorisert som 3* internasjonale sprangklasser!

KORK har flere ryttere på startlisten på dette tre ukers lange stevnet - og de har allerede denne helgen vist at de kan ri gode runder og gi resultater!


PONNI:

Oda Sundkøien og Iselin Berg Johansen har representert Norge og KORK i CSIP denne helgen. Fredag startet Oda og ponnien Freddies Lady med dobbel null i 1.05m og en 10. plass av 30 startende. De kommende dagene ble det litt stang ut, men tilbakemeldingen fra Oda er at hun er fornøyd med både seg selv og ponnien gjennom hele helga.

For Iselin startet det motsatt vei - med stang ut i både fredagens og lørdagens klasser - før de slo til med seier i ponni small tour finale søndag!

HEST:

Silje Marie Lindberg red 1* unghestklasser på Guadalupe og 3* med hesten Clintetto. Med "Loppa" ble det 4 feil i torsdagens klasse, i lørdagens klasse ble de eliminert.
Med Clintetto var hun plassert i torsdagens 1.20m klasse med to 0-runder. I lørdagens 1.20m klasse ble det 4 feil, og det ble det også i søndagens 1.25m klasse.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.